Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Secția oftalmologie de la RomGerMed – Ce trebuie sa stim

Oftalmologia tratează bolile oculare și corectează vederea.

Bolile oculare includ în principal: glaucom, cataractă, strabism, miopie și așa mai departe.

oftalmologie

Majoritatea oftalmologilor sunt instruiți și certificați pentru a efectua o varietate de proceduri medicale și chirurgicale. Intervențiile pe care le poate efectua un oftalmolog depind de mai mulți factori, precum tipul de cabinet și specialitatea în care lucrează.

Unele dintre cele mai comune proceduri zilnice pe care le poate efectua un oftalmolog includ diagnosticarea și monitorizarea bolilor ușoare ale ochilor.

Cele mai frecvente probleme ale ochilor sunt:

– Vedere redusă, distorsionată, obstrucționată sau dublă

– Anomalii sau probleme ale pleoapelor

– Mișcări anormale ale ochilor

– Pete negre în câmpul vizual

– Roșeață inexplicabilă a ochilor

Dorim să oferim îngrijiri complete pacienților noștri. Aceasta înseamnă că trebuie să trecem dincolo de statutul spitalelor private de oftalmologie. Aceasta înseamnă oferirea de soluții complete și servicii complexe care aduc remedii.

În același timp, ne asumăm și rolul de educatori medicali, străduindu-ne să oferim informații valoroase pentru prevenirea afecțiunilor ramurii: oftalmologie. Ne dorim ca pacienții care ne trec pragul să înțeleagă nu numai diagnosticul, starea, dar și să primească tratamente personalizate care pot fi personalizate în funcție de nevoile lor.

Ochii sunt modul în care vedem lumea din jurul nostru, dar culoarea este diferența dintre o imagine clară și una care nu are toate elementele. Este evident că vei fi mai mulțumit de imaginile color decât de imaginile alb-negru, care sunt necesare oricărui lucru viu. Din păcate, vederea se deteriorează în timp și pot apărea diverse afecțiuni, așa că este recomandat să faceți un examen din cadrul secțiunii: oftalmologie cel puțin o dată pe an pentru a vă asigura că totul funcționează corect sau pentru a surprinde ceva anormal la timp.

Un corp străin în ochi poate fi o particulă, un obiect mic sau orice altceva care intră în ochi din exterior. Poate fi orice care nu aparține zonei ochilor, de la nisip în ochi până la cioburi de sticlă. Când un corp străin intră în ochi, acesta poate afecta corneea și/sau conjunctiva.

Conjunctiva este o membrana mucoasa limpede care acopera albul ochiului, dar si sub pleoapa.

Corpurile străine din ochi ajung de obicei în partea din față a ochiului și este puțin probabil să ajungă în spatele ochiului. Cu toate acestea, poate zgâria corneea, ducând la infecție sau boli oculare, deci este nevoie de o vizită la oftalmologie.

Lasă un comentariu