Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Topul celor mai frumoase 7 flori de primăvară din grădină

În așteptarea primăverii și a florilor care ne bucură în acest sezon, ne ducem cu gândul la sărbătorile care vestesc apropierea ei. 1 Martie și Ziua Mamei sunt momente pe care le asociem cu florile de fiecare dată.

Cu serviciul de livrare al florăriilor online poți sărbători primăvara chiar dacă ești departe de mama sau iubita ta. Poți oferi flori online Chișinău, de exemplu, pentru prietenii sau familia din Moldova. Îți prezentam topul celor mai frumoase 7 flori pe care să le ai în grădină sau cu care sa construiești buchete de primăvară în acest an.

Lalele

Lalelele sunt flori superbe și delicate care apar primăvara. Au un miros discret și sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri. În plus, pot fi găsite în mai multe culori, lalele galbene și roșii fiind considerate clasice. Oferind buchete de lalele în timpul primăverii persoanelor dragi, le vei dovedi cu siguranță că te gândești la ele și că vrei să le aduci bucuria primverii în casă.

Lăcrămioare

Lacramioara este o floare foarte parfumată, originară din Europa și Asia. Aceasta plantă este perenă și formează colonii extinse prin împrăștierea tulpinilor subterane cunoscute sub numele de rizomi. Tulpinile se numesc sâmburi și au aspectul unor clopote mici și albe. Momentul perfect al anului pentru ca acesta să înflorească este primăvara tărziu și florile sunt de cele mai multe ori cultivate afară. Datorită aspectului său delicat, această plantă este foarte apreciată în aranjamente florale.

Pasărea paradisului

Această floare este originară din Africa de Sud și este foarte spectaculoasă. Având cele mai vibrante culori, floarea aceasta nu are miros, însă rămâne la fel de atractivă. Culorile dominante sunt albastru și galben iar unele specii au și tușe roșii. Este foarte populară ca plantă de casă și este floarea preferată pentru climatele calde oferind multa lumină naturală.

Floarea pasiunii

Floarea pasiunii este o plantă tipică pe care o gasești pe marginea drumului și este o viță de vie perenă cu 50 de specii. Această floare face parte din familia Passifloraceae și evidențiază cele mai plăcute nuanțe de albastru și de violet albastru. În timp, s-a dovedit că acesta are și o valoare medicamentoasă crescută. Aparent aztecii foloseau floarea pasiunii pe post de sedativ și calmant.

Petunia neagră

În general, petuniile sunt considerate flori foarte populare. În general, au culori vii de roz și violet, albastru și alb și sunt cultivate în gradină în timpul primăverii. Unică și absolut uluitoare în colorit negru. Petuniile emană cel mai frumos miros și au puterea de a înfrumuseța orice fel de mediu.

Canna

Adesea numit și crinul canna, această floare frumoasă are cel mai interesant și fascinant aspect tropical. Este inclusă de obicei în buchete de flori deosebite și este foarte apreciată. Se prezintă în culori diferite și cu frunze imense în formă de paletă. Înflorește la finalul primăverii și continuă să reziste până iarna, fiind ușor de crescut și de îngrijit. În ceea ce privește culorile, există flori galbene, roșii și portocalii.

Toate aceste flori sunt superbe și interesante și merita cu siguranță toată atenția din partea persoanelor care vor să ofere flori superbe. Sunt incluse în unele dintre cele mai interesante buchete, cu forme și dimensiuni diferite, astfel încât să se potrivească oricărui eveniment sau moment special.

Lasă un comentariu