Publicitate: dacă vrei să ieși din anonimat!

PUBLICITATE ONLINE

Publicitate – ea reprezintă soluția dacă dorești să ieși din zona de anonimat și să te remarci prin ceea ce ai de oferit.

În fiecare zi suntem bombardați cu miliarde de reclame. Pe stradă, în mijloacele de transport în comun, la radio, TV sau în mediul online, ca să nu mai vorbim de magazine mici sau extrem de mari.

Oriunde te-ai afla, vei surprinde, conștient sau nu, reclame apetisante care îți oferă acel ceva de care tu poate ai sau nu nevoie.

Fiecare produs e însoțit de câte un slogan, de imagini, de sunete, de texte amuzante, serioase, sau care atrag potențialii cumpărători prin faptul că le oferă ceva. Acel ceva de care ei fix în acel moment au nevoie.

Din miliardele de reclame pe care le privim în mod conștient sau care pătrund în subconștientul nostru fără să vrem, creierul nostru alege să păstreze câteva detalii pentru mai târziu.

Poate pentru o altă zi sau pentru o altă lună. Poate pentru o anumită ocazie, care va fi specială doar la un moment dat. Este cert însă faptul că de reclame nu putem scăpa.

Vrem sau nu, ne pătrund în subconștient și la momentul potrivit vor ieși la iveală, influențându-ne să cumpărăm un anumit produs și nu altul.

Fiindcă undeva, cândva, noi am văzut, am auzit sau am citit despre acel produs, care în acea clipă probabil nu părea atrăgător pentru noi, dar pe care l-am păstrat pentru „zile negre”. Creierul știe exact când să scoată la iveală din subconștient informația văzută într-o reclamă, poate doar cu coada ochiului.

Atunci s-a creat pofta. Pofta de acel produs, pofta de a ne simți bine odată cu achiziția acelui produs. Pofta de a demonstra cuiva, ceva, fiindcă noi avem acel produs. Iar apoi, dintr-o dată, acea poftă se activează.

După o zi, o săptămână, un an. Nu se știe când. Dar absolut tot ce vedem, auzim, simțim, creierul înregistrează și pune deoparte, undeva în adâncul nostru, acea nevoie, urmând să o scoată la iveală la momentul oportun. Și noi devenim oportunitatea.

Fiecare ființă umană are nevoia de a se simți specială. Fiecare dorește să-și satisfacă nevoile, iar creierul ne ajută să ne putem îndeplini aceste nevoi. Fiindcă el a înregistrat totul. El știe exact când anume și ce anume a văzut și poate scoate la lumină, din străfundurile cămăruțelor lui, exact acel produs cu ajutorul căruia noi ne vom simți speciali.

Publicitatea reușește să facă oamenii să se simtă speciali. Intră în străfundurile ființei vii, curge prin vene precum sângele cald și liniștit, își face cuib în cămăruța specială a creierului de unde știe clar că va izbucni dorința.

Publicitatea te frământă, îți soarbe voința și te ajută să alegi exact acel produs care ți se potrivește precum o mănușă. Publicitatea este necesară, inevitabilă și chiar benefică.

Cum ți-ai mai îndeplini dorințele dacă nu ai avea din ce să alegi? Dacă nu ai afla de produsele care există pe piață și despre beneficiile pe care acestea ți le pot oferi? Cum ai putea afla că poți să-ți sporești afacerea, fără prea multe bătăi de cap, dacă tu nu cunoști branduri care fac chiar asta pentru tine?

RK Evolution s-a gândit deja la publicitatea ta! Știe exact cum să te ajute să atragi clienți, pătrunzând în mintea cumpărătorului și respectându-i nevoia de a fi special.

Publicitatea perfectă te va scoate din anonimat! Trebuie doar să știi când să spui: DA! Vizitează serviciile de publicitate RKEvolution.ro pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *