Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Cursurile de engleza, „arma secreta” care te poate propulsa in cariera!

In lumea globalizata in care traim astazi, exista multe motive pentru a invata o limba straina si nenumarate beneficii pentru a studia limba engleza in mod special, in cadrul unor cursuri de engleza.

In prezent, exista aproximativ 1,5 miliarde de vorbitori de limba engleza in intreaga lume, ceea ce reprezinta o cincime din populatia totala a lumii. Engleza este vorbita in unele dintre cele mai influente tari din punct de vedere economic si cultural la nivel global, iar de-a lungul secolelor a devenit principala limba nu numai la nivelul comunicarii, ci si al afacerilor internationale, al mediului academic, medicinei, stiintei, tehnologiei si dreptului.

Avand in vedere toate aceste considerente, nu este de mirare ca atat de multi oameni aleg sa invete limba engleza ca o modalitate de a-si imbunatati viata si oportunitatile disponibile pentru ei, precum si de a-si antrena capacitatile cognitive. Daca si tu ai ca obiectiv dezvoltarea profesionala si personala, ia in calcul inscrierea la programele de cursuri engleza organizate de un personal calificat, cu experienta, asa cum este si cel de la Flying Colours.

Imbunatatirea si extinderea oportunitatilor de angajare

Fiind limba principala de comunicare in intreaga lume, competentele de limba engleza sunt abilitati foarte cautate la locul de munca, in special in companiile multinationale. Unul dintre beneficiile majore ale invatarii limbii engleze este, prin urmare, sporirea semnificativa a oportunitatilor de angajare sau promovare.

cursuri engleza

Din punct de vedere statistic, cei care sunt in cautarea unui loc de munca si sunt fluenti in limba engleza au sanse mult mai mari la angajare. Criza economica declansata de pandemia Covid-19 a dus la reorganizarea locurilor de munca, telemunca fiind instrumentul adoptat de numeroase companii pentru a-si putea continua activitatea. In toata aceasta perioada, personalul vorbitor de limba engleza a fost la mare cautare. Asadar, merita sa investesti in niste cursuri de engleza, nu-i asa?

Lumea afacerilor si comertul international sunt, desigur, recunoscute pentru utilizarea intensa a limbii engleze. Aceasta a devenit in timp si limba internationala a stiintei si medicinei. Engleza este, de asemenea, limba principala a internetului. Se estimeaza ca 565 de milioane de oameni folosesc internetul in fiecare zi, iar 56% dintre cele mai vizitate site-uri web din lume sunt afisate in limba engleza.

Companii americane precum IBM, Microsoft si alti pionieri ai tehnologiei au fost cele care au inventat primele limbaje de programare, iar engleza a fost si este in continuare cea mai utilizata si mai importanta limba de comunicare in lumea programatorilor si a scrierii de coduri.

Acceseaza sisteme si institutii de invatamant de talie mondiala

Un alt motiv pentru a studia limba engleza si a participa la cursuri de engleza este accesul pe care il poate oferi la unele dintre cele mai bune institutii de invatamant din lume. Multe dintre cele mai prestigioase universitati de pe Glob sunt situate in Marea Britanie si SUA, acestea folosind engleza ca limba principala de predare pentru cursurile lor. Abilitatile de limba engleza sunt, prin urmare, esentiale atunci cand vine vorba de aplicarea la programele universitare oferite de acestea. Daca iti doresti sa studiezi la o universitate in care limba de predare este engleza, inclusiv la Harvard, Stanford, Oxford, Cambridge sau MIT, atunci obtinerea certificatului de competenta in limba engleza este esentiala.

Inscrie-te la programele de cursuri engleza si asigura-ti un viitor de succes! Cariera ta va lua o turnura spectaculoasa, odata cu perfectionarea in aceasta limba atat de utilizata.

Lasă un comentariu