Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Top funcții pentru mașina de spălat rufe Samsung

Scopul primordial al unei mașini de spălat este de a curăța, propriu-zis, hainele pe care le introduci în cuva acesteia. Prin urmare, toate duc la bun sfârșit aceeași acțiune, fără a da greș și totuși, cu ce diferă mașina de spălat rufe Samsung? Esențial este să ai în vedere toate funcționalitățile produsului și să îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale.

Pregătește-ți ținuta rapid

O funcție esențială oricărei mașini de spălat o reprezintă viteza cu care reușește să învârtă hainele în timpul ciclului de spălare. Cu alte cuvinte, rotațiile per minut, sau RPM, sunt, indicatori prestabiliți, însă caracteristica ce evidențiază mașinile de spalat rufe furnizate de Reymarkt este numărul acestora. Așadar, cu cât numărul este mai mare, adică viteza de rotație este mai puternică, cu atât hainele vor fi mai uscate la finalizarea programului.

Chiar dacă mașinile de spălat cu o viteză de rotație sub 1000 RPM sunt, pe piață, mai ieftine, cele cu minim 1200 RPM oferă o altă experiență. De asemenea, o mașină de spălat rufe Samsung poate ajunge și la 1600 RPM, lucru ce intensifică performanța cu care își finalizează spălarea. În plus, diferența acestei funcții se resimte în rezultatele finale și anume, rufele scoase mai rapid din mașină și pregătite pentru purtare.

Ai grijă de consum cu mașina de spălat rufe Samsung

Întrucât în garderoba ta există o gamă largă de tipuri de haine, programele unei mașini trebuie să le poată curăța în profunzime pe oricare dintre acesta. Așadar, pentru articole din lână, poți să te bucuri de o spălare specială, iar dacă ești contra-timp, există mereu un program scurt și eficient. Mai mult decât atât, o funcție ideală poate fi și alegerea programelor de curățare economice.

Cu alte cuvinte, QuickDrive – des întâlnit printre mașinile de spălat rufe Samsung, se concentrează spre un consum de energie mai mic. Prin urmare, se asigură o curățare eficientă și rapidă, reducând timpul de așteptare și cu 50% mai mult. În plus, se poate utiliza chiar și cu 20% mai puțină energie pe durata ciclului și astfel, se diminuează consumul de apă și curent.

Curățare în profunzime cu EcoBubble

Încă un element fundamental în tehnologiile acestor mașini de spălat îl reprezintă funcția specială EcoBubble. Aceasta are ca scop principal îmbunătățirea calității spălăturii în condiții convenabile și practice. Astfel, articolele vestimentare vor fi supuse unei curățări puternice chiar și la temperaturi reduce, ce de asemenea, ajută la economisirea energiei.

În aceeași ordine de idei, tehnologia transformă detergentul și apa folosită în bule ce reușesc să pătrundă eficient în țesătură. Prin urmare, murdăria va fi eliminată rapid, ușor, iar rezultatele obținute vor fi mulțumitoare. Atare, culoarea hainelor va rămâne la fel de strălucitoare, iar textura acestora va fi protejată.

Lasă un comentariu