Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Idei de promovare cu masa sampling | De ce sa o alegi?

Prezinta-ti produsele cu ajutorul sistemului masa sampling

masa sampling

Fie ca vorbim despre participarea la o expozitie, o conferinta, un eveniment sportiv sau o promovare intr-un mall sau supermarket, masa de mostre denumita masa sampling este un punct de intalnire, un loc de incurajare a schimburilor si de a oferi posibilitatea de a degusta sau oferi materiale promotionale.

Aceste sisteme sunt unul dintre cele mai bune sisteme de prezentare si promovare a produselor dumneavoastra in diferite locatii. Poate fi asemanat cu un birou portabil de informatii care poate fi folosit atat in ​​interior, cat si in exterior pentru a ajuta la afisarea sau promovarea produselor, campaniilor publicitare sau evenimentelor. Este un sistem de afisare usor de instalat care nu necesita cunostinte tehnice suplimentare si este 100% personalizabil.

Caracteristici pe care trebuie sa le luati in considerare!

  • Acest sistem de promovare denumit masa sampling este rentabil si poate fi utilizat in activitati promotionale, expozitii, centre comerciale, retail etc.
  • Copertile grafice digitale ofera versatilitate pentru acest tip de produs.
  • Acest sistem de inalta calitate poate fi instalat rapid si usor, fara unelte suplimentare.
  • Suportul de imprimare/personalizat este realizat din polipropilena opac.

Masa de sampling este fabricata din plastic (si este mai ales usoara si durabila), usor de asamblat si dezasamblat, iar raftul intern pentru depozitarea manerelor laterale poate fi transportat in geanta de transport asamblata.

De ce sa alegeti o masa de esantionare?

Aceste sisteme tip masa sampling sunt o parte importanta a comunicarii BTL. Cu ajutorul lor, clientii au acces nu numai la produsele promovate, ci si la imaginea marcii, care este mai vie in mintea lor. Aceasta indeplineste o varietate de functii. Este in acelasi timp loc de intalnire, punct de informare, material promotional si spatiu de depozitare.

Trebuie sa stiti ca indiferent de modelul pe care il alegeti, asamblarea este rapida si nu necesita cunostinte tehnice suplimentare. Poate fi transportat cu usurinta intr-o geanta special conceputa pentru transport.

Prin urmare, va recomandam sa maximizati rezultatele participarii dumneavoastra la evenimente tiparite prin crearea unui loc special conceput in care vizitatorii pot afla mai multe despre dumneavoastra si compania dumneavoastra.

Lasă un comentariu