Santorini, destinație de vis pentru vacanță

Dacă vrei ca următoarea ta vacanță să fie în Grecia, nu mai sta pe gânduri și alege să vizitezi Santorini, o locație vestită care găzduiește mai mult de un milion de turiști în fiecare an. Panoramele îți vor tăia răsuflarea, iar combinația de alb și albastru pe care o vezi în cele mai frumoase poze de pe internet te va convinge că și în realitate este la fel de impresionantă. Priveliștea către mare, indiferent de unde te afli pe insule, te va face să te relaxezi și să te bucuri de minunata natură în concediu. Dacă ajungi pe insula Santorini este neapărat să te bucuri de apusurile deosebit de romantice care sunt celebre în toată lumea și care atrag turiști de pe întreg mapamondul.

Cum poți ajunge cel mai simplu în Santorini?

Transportul din România în Santorini se face cel mai ușor cu avionul, asta pentru că doar în câteva ore vei reuși să ajungi la destinație și să te bucuri de o vacanță extraordinară. În cazul în care vrei să conduci din România până în Santorini trebuie să știi că distanța este destul de mare și vei pierde ore în șir pe drum, așa că cel mai inteligent ar fi să apelezi la serviciile unei agenții de turism care include și transportul și opțiunile cele mai bune pentru deplasare. Pentru a consulta prețurile și tarifele pentru aceste pachete poți analiza catalogul de Oferte Vacanță și Sejur în Santorini oferit de agenții de turism serioase care te pot ajuta să ai parte de o vacanță de vis.

Ce să nu ratezi în Santorini?

Când ajungi pe insulă o să fii fermecat de frumusețea locului și de culorile care împânzesc priveliștea. Insula este potrivită pentru drumeții, în așa fel încât să admiri toate frumusețile naturii cu care a fost binecuvântat acest loc magic. Sigur că nu trebuie să ratezi nici plajele care sunt deosebit de frumoase și pentru care turiștii călătoresc chiar și de pe alte continente. Pentru culorile unice și deosebite și pentru nisipul fin – pe care le găsești pe Plaja Roșie, Plaja Kamari sau pe Plaja Monolithos merită să faci această excursie și să cunoști cât mai multe zone de pe insulă.

Un alt lucru pentru care este vestită insula Santorini este pentru vinurile speciale care sunt recunoscute la nivel mondial. Nu numai că te vei bucura de experiența degustării de vin, dar ai ocazia să faci acest lucru din zone care îți oferă priveliști cu adevărat minunate, chiar din podgorii și crame de pe insulă.

Minunata insula Santorini poate să fie vizitată în orice perioadă a anului, însă trebuie să știi că în lunile de primăvară nu vei putea să te bucuri cu adevărat de soare pentru că vremea se răcește. În cazul în care nu vrei să ajungi pe insula atunci când este vârful sezonului și când turiștii sunt foarte mulți poți să încerci ceva mai inedit, și anume să vizitezi Santorini în timpul iernii, atunci când în zonă sunt doar localnicii și când poți să ai parte de o experiență mult mai autentică. Desigur că vârful sezonului îți aduce alte avantaje, și anume posibilitatea de a te bucura de o insulă plină de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *