Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

De ce sa alegi anvelope de vara in detrimentul celor all season? 

Cunostintele si experienta intr-ale sofatului sunt extrem de importante pentru siguranta traficului, dar la fel de important este si ca autovehiculul sa se afle intr-o stare buna de functionare.

De aceea, este necesar ca soferii sa faca revizia tehnica periodica a masinii si sa ii schimbe consumabilele, cum ar fi filtrele, placutele de frana, la o anumita perioada de timp. Un alt aspect foarte important este ca autovehiculul sa fie pregatit pentru orice anotimp, ceea ce presupune si dotarea acestuia cu anvelopele potrivite. 

Ce caracteristici au anvelopele all season si de ce sa se opteze pentru cele de vara? 

Foarte multi soferi aleg anvelopele all season pentru masinile pe care le conduc, considerand ca astfel sunt pregatiti pentru orice anotimp. Cu toate ca acestea au caracteristici care sa le faca potrivite atat pentru sezonul rece, cat si pentru cel cald, eficienta lor este una limitata in orice anotimp. 

De aceea, cand vine vorba despre vara, temperaturile in aer ajungand chiar sa depaseasca 40 de grade Celsius, iar la nivelul asfaltului, fiind in jurul valorii de 65 de grade, alegerea unor anvelope care sa fie special concepute pentru a rezista si rula pe un astfel de drum este primordiala. 

O anvelopa care se poate comporta bine la o temperatura de sub 7 grade, cum este anvelopa all season, nu va putea oferi un grad ridicat de siguranta in timp ce ruleaza pe asfatul incins. 

Ce anvelope de vara pot fi alese? 

Producatorii de anvelope au dezvoltat numeroase tipuri si modele de anvelope, chiar si pentru fiecare categorie in parte – all season, de vara sau de iarna – motiv pentru care unii soferi pot intampina dificultati in alegerea acestora. 

Pentru ca alegerea unor anvelope potrivite masinii lor sa fie mai usoara, acestia trebuie sa tina cont de dimensiunile acceptate pentru modelul autoturismului pe care il detin – care sunt mentionate in talonul acestuia – si de un top 10 anvelope de vara, care este la numai un clic distanta.  

Prin urmare, gasirea anvelopelor potrivite nu mai este un proces complicat daca soferii se informeaza despre tipurile disponibile si cele mai performante.  

Lasă un comentariu