De ce ar trebui să alegi o cabină de duș pentru noua ta baie

Fără îndoială că baia reprezintă una dintre cele mai importante încăperi în cadrul locuinței tale și vrei ca această cameră să fie exact pe gustul tău. Baia va fi locul în care te vei relaxa după o zi grea la birou și vrei ca totul să meargă fără probleme.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de amenajarea băii, intervine o dilemă extrem de importantă. O să ai de ales între a-ți pune o cabină de duș clasică sau o cadă. Este o întrebare care ține, cu siguranță de gusturile fiecăruia, însă există destule persoane care nu au o preferință puternică și oscilează între cele două variante. Înainte de a lua decizia care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, ar trebui să iei în considerare care sunt, totuși, avantajele unei cabine de duș pentru baia ta.

Iată ce avantaje are cabina de duș:

Ocupă, în general, mai puțin spațiu

Desigur că totul depinde de ce fel de cabină de duș dorești tu să cumperi. Există cabine pentru toate gusturile și cu siguranță de toate mărimile. Aici este important și cât de mare este baia ta, însă dacă dorești să salvezi spațiu, mai ales în condițiile în care vrei să pui și o mașină de spălat în baie, o cabină de duș poate să fie o variantă excelentă pentru tine din acest punct de vedere. Spațiul este important în orice baie și trebuie să iei în considerare câte lucruri vei dori să depozitezi acolo. Cel mai probabil, o cabină de duș va fi mai practică și îți va oferi mai multă libertate.


Cabina de duș îți oferă mai multă flexibilitate

O cabină de duș nu se instalează ușor, dar cu siguranță întreg procesul este mult mai ușor față de o cadă. Trebuie să iei și acest lucru în considerare când iei decizia. În caz că te îngrijorezi că trebuie să cumperi diferite componente, nu-ți face griji. Poți găsi un set de cabină de duș complet la Hornbach.ro, astfel că totul se va face într-o singură etapă. Astfel, dacă ai ales să mergi pe o cabină de duș, îi poți schimba ulterior aspectul mult mai ușor iar toate modificările vor putea fi făcute fără atât de mult efort, precum este cazul la o cadă clasică. 


Cabina de duș îți va face viața mai ușoară

Cel mai clar avantaj al cabinei de duș este acela că în mod natural nu te va lăsa să uzi pe jos atunci când îți faci duș. Sigur că poți achiziționa o perdea sau chiar un geam pentru orice cadă, însă asta ar presupune costuri și un efort în plus. De asemenea, o cabină de duș poate fi curățată mult mai ușor decât o cadă clasică, astfel că în general cabinele de duș oferă mai multe avantaje celor care le achiziționează.

Așadar, dacă încă nu ai luat o decizie privind alegerea ori a unei cabine de duș, ori a unei căzi, ia în considerare argumentele de mai sus înainte de a face pasul următor.

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un comentariu