Tot ce trebuie să știi despre piscinele din inox

Indiferent că ai nevoie de o piscină inox pentru locuința ta sau pentru afacerea pe care o gestionezi, este esențial să cunoști care sunt cele mai importante caracteristici pe care să le iei in considerare. Fiind locul în care îți poți petrece timpul alături de prietenii sau de familia ta, o piscină este o investiție pe termen lung, care trebuie gândită cu foarte mare grijă. Cu toate acestea, în această categorie intră și comparațiile tehnice, care te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine. Rămâi alături de noi și descoperă tot ce trebuie să știi despre piscinele din inox pe parcursul rândurilor următoare!

Ce tipuri de piscine există?

De departe una dintre cele mai importante categorisiri atunci când vorbim despre piscine este poziția față de teren. La ora actuală, pe piață vei putea întâlni:

  • Piscina îngropată – iese în evidență datorită faptului că marginea piscinei se află la nivelul suprafeței terenului. La rândul ei, reprezintă o construcție permanentă pe termen lung, care poate îmbunătăți considerabil valoarea imobilului;
  • Piscina semi îngropată – în acest caz, marginea piscinei se află la o distanță superioară față de nivelul terenului. De asemenea, se întâlnește deseori în situația terenurilor aflate în pantă;
  • Piscină supraterană – piscina este poziționată pe suprafața terenului, iar dimensiunile acesteia sunt mult mai reduse.

Fiecare dintre aceste tipuri de piscine se pot integra perfect în special în cazul hotelurilor, ceea ce va face ca afacerea ta să aibă parte de un profit considerabil. În această categorie se înscrie și un bazin inot, aceasta fiind soluția ideală în special pentru domeniul Horeca – și nu numai. O gamă vastă de produse și piscine inox vei putea întâlni direct pe https://valmix.ro.

Care sunt categoriile de piscine în funcție de adâncime?

Utilitatea unei piscine diferă în funcție de adâncimea ei. Tocmai din acest motiv, la ora actuală te vei putea bucura de posibilitatea achiziționării următoarelor:

  • Piscină din inox cu fund plat – aceasta dispune de o adâncime variabilă, situată între 1,2 și 1,5 metri;
  • Piscină din inox cu fund înclinat – se caracterizează printr-o adâncime cuprinsă între 1 și 1,8 metri. În această situație, poate fi utilizată trambulina.

Care sunt accesoriile care pot intra în echiparea piscinei?

La ora actuală, există o gamă variată de echipamente și accesorii pe care le poți utiliza, astfel încât să îmbunătățești experiența clienților sau a prietenilor tăi.

  • Sistem de iluminare – oferă o senzație extrem de plăcută, întrucât iluminatul subacvatic îmbunătățește considerabil întreaga experiență;
  • Sistem de încălzire a apei – ajută în special în ceea ce privește creșterea perioadei de utilizare a piscinei;
  • Sistem de reciclare și filtrare a apei – contribuie activ la curățarea și tratarea apei, pentru a putea oferi și îndeplini până și cele mai înalte standarde;
  • Sistem de dozare automată – vorbim aici despre posibilitatea de tratare a apei și păstrarea acesteia în parametri optimi.

Toate aceste informații, puse cap la cap, te pot ajuta să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește piscinele de inox. În același timp, vei avea nevoie și de alte detalii extrem de interesante, care te vor ajuta să oferi clienților tăi, din domeniul Horeca, servicii la cele mai înalte standarde.

Lasă un comentariu