Ce elemente nu ar trebui sa iti lipseasca din bagajul pentru mare? 

Vremea calda s-a lasat asteptata in acest an, insa oamenii si-au facut deja planuri de concediu. Astfel ca odata cu venirea lunii mai, tot mai multi se gandesc la zilele de plaja pe malul marii sau la serile calduroase, tocmai bune pentru plimbarile sub clar de luna, la mare. 

Cele care au fost foarte nerabdatoare si-au pregatit deja bagajul pentru mare, in timp ce altele inca mai cauta un costum de baie care sa le puna in evidenta atuurile corpului. Indiferent despre ce categorie de femei este vorba, exista o serie de elemente care nu ar trebui sa lipseasca din niciun bagaj pentru mare, chiar daca este pentru numai doua zile sau pentru un sejur.

Crema de plaja 

Pielea ciocolatie se obtine cu multe ore petrecute sub razele soarelui, evitandu-se totusi orele considerate a fi periculoase. Cum razele ultraviolete sunt insa nocive, mai ales in cantitate mare, protejarea pielii cu ajutorul unei creme speciale este absolut necesara. 

De aceea, medicii dermatologi recomanda sa se foloseasca, cel putin in primele zile de plaja, o crema care are un factor mare de protectie solara. In acest fel se evit multe neplaceri de la nivelul pielii, cum ar fi arsurile, petele pigmentare si chiar imbatranirea prematura. 

Costumul de baie 

O tinuta pentru plaja nu poate exista fara costumul de plaja. Varietate de modele si culori disponibile pe piata este una foarte mare, prin urmare orice femeie isi va gasi un costum car sa o avantajeze. 

De asemenea, cele care isi doresc sa fie si in pas cu ultimele tendinte, isi pot accesoriza costumul de baie cu caftane de plaja. La fel ca in cazul costumelor, caftanele se pot gasi in diferite culori si modele, dar materialele diafane sunt cele pentru care femeile adora sa le poarte, in zilele caniculare de vara oferind un anumit grad de protectie. 

Acestea sunt elementele esentiale pentru o zi de plaja, dar carora li se mai pot adauga si altele, cum ar fi palaria de soare, al carei rol este tot acela de protectie, iar hidratarea trebuie sa fie prioritara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *