Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Tu stii cum va arata rinoplastia pe viitor?

Conceptul de rinoplastie nu este nici pe departe unul nou. Operatia consta in imbunatatirea aspectului estetic al nasului, astfel incat toate trasaturile fetei sa se afle intr-o armonie perfecta, lucru care va duce la o crestere a increderii de sine a pacientului. 

Pentru a face rost de toate informatiile necesare inainte de o posibila interventie de rinoplastie este important ca pacientul sa discute cu medicul ce urmeaza sa se ocupe de operatie. In acest fel o sa stie de ce trebuie sa tina cont inainte si dupa procedura, incat nasul sa aiba parte de o vindecare eficienta. Tot aici se va discuta si pretul final al interventiei. 

Cum stii daca a venit momentul sa te programezi pentru o interventie de rinoplastie?

Majoritatea oamenilor folosesc machiajul pentru a scoate in evidenta calitatile lor cele mai bune sau pentru a ascunde diversele trasaturi faciale care nu sunt pe placul lor: nasul prea mare, petele rosii, semnele din nastere etc. Totusi, machiajul nu este o solutie de durata deoarece poate fi indepartat foarte usor. 

O interventie chirurgicala nu poate fi indepartata la fel de usor si de aceea persoana care urmeaza sa treaca prin procedura trebuie sa fie sigura pe ea. Asteptarile trebuie sa fie unele realiste, deoarece rezultatul s-ar putea sa nu fie atat de dramatic pe cat si-au imaginat initial. 

Care este viitorul rinoplastiei?

Tendintele in materie de operatii estetice se schimba pe masura ce trece timpul. Chiar daca interventia poarta in continuare numele de “rinoplastie”, rezultatele celor care aleg procedura nu vor fi intotdeauna aceleasi. Unii oameni s-ar putea sa-si doreasca o schimbare a formei, in timp ce altii sunt multumiti cu forma nasului, dar dimensiunea lui nu este una potrivita. 

Persoanele cele mai multumite dupa interventie nu sunt cele care isi doresc ca nasul lor sa arate ca cel al unei alte persoane, ci cele care isi doresc sa dezvaluie ca cea mai buna versiune a lor. 

Prin urmare, rinoplastia ramane in continuare una din cele mai cautate operatii. Procedura se afla intr-o continua schimbare, astfel incat sa se poata adapta celor mai noi tendinte. 

Lasă un comentariu