Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

3 motive pentru care sa alegi țiglă metalică pentru acoperiș

În momentul în care se dorește achiziționarea unei locuințe, un element important este, fără doar și poate, acoperișul ce urmează să protejeze clădirea. Cu alte cuvinte, pentru a asigura construirea unei viitoare locuinței durabile, sau din contra, restituirea pentru a rămâne generațiilor ce urmează, trebuie apelat la un furnizor de încredere. Așadar, atunci când se alege țigla metalică pentru acoperiș, trebuie avut în vedere o serie de factori și mai mult decât atât, trebuie asigurat că produsul îndeplinește necesitățile individului.

Mai cu seamă, pe lângă materialele atent alese pentru proiectare, acestea trebuie să fie îndeajuns de calitative astfel încât să reziste pentru mai multe decenii. De asemenea, rezultatul final trebuie, întâi de toate, să se potrivească ca și aspect cu dorințele și stilul proprietarului, dar și să își îndeplinească funcționalitatea propriu-zisă. Deci, pe lângă protejarea clădirii atât de aerul de afară, cât și de razele soarelui, acoperișul rezistă împotriva schimbărilor de vreme, dar și a propagării și răspândirii focului. 

Aspectul vizual creat de un acoperiș de calitate impresionează

În această ordine de idei, un prim motiv pentru care alegerea țiglelor metalice poate fi în avantajul unui individ este caracteristica acestora de a se potrivi și implicit, de a completa diverse construcții. Astfel, pentru o locuință simplă, clasică și care nu dorește să iasă în evidență, se poate apela la țigla metalică IBRIC, dar și cea CLASIC, ce ocupă un loc majoritar în alegerile clienților. Mai cu seamă, sunt folosite pentru construcțiile cu regim rezidențial, fiind o alegere comună pentru familiile modeste.

În mod contrar, pentru indivizii pasionați de modernism și care doresc să creeze un model avansat al formelor și materialelor, pot folosi țigle metalice GOTIC pentru a completa aspectul estetic. Atare, predomină geometrii în formă de unghiuri ce, deși vizual oferă un alt rezultat, protejează în aceeași măsură construcția, fără a se lovi de problemele create de factorii meteorologici. Asemenea, un alt model ce reușește să impresioneze prin frumusețea cu care țiglele se îmbină pe acoperiș este tipul țiglelor metalice ROMANTIC.

Cu precădere, acesta se mulează pe construcțiile istorice și oferă o imagine finală elegantă, plină de rafinamentul arhitecturii vechi de sute de ani. În plus, modelul BALCANIC reușește să împreuneze trăsături ale modernului cu elemente tradiționale, punând bazele unui acoperiș pentru toate tipurile de case.

Ușurință în montarea țiglelor metalice

Întrucât achiziționarea unui acoperiș este un pas important nu numai pentru frumusețea pe care o oferă rezultatului final, dar și rezistenței acestuia, alegerea trebuie să fie în concordanță cu materialele propriu-zise. Așadar, documentarea cu privire la calitatea produsului și implicit, analiza recomandărilor oferite de către producători sunt esențiale în acest demers. Cu alte cuvinte, proiectarea unui acoperiș trebuie realizată având în vedere piesele ce vor fi îmbinate și, fără doar și poate, avantajele pe care acestea le oferă clientului.

În acest caz, se evidențiază eficiența pe care modelul o materializează atunci când se dorește implementarea acestuia. Prin urmare, țiglele metalice sunt realizate cu scopul final de a îmbina tehnologiile moderne cu materialul folosit pentru confecționare și astfel, crearea unui produs final mult mai ușor de gestionat. Deci, modalitățile de implementare economisesc timp din punct de vedere al instalării, deoarece sunt mai rapide și au concepute sistemele de prindere mai simple.

De asemenea, se asigură o închidere completă și nu există posibilitatea pătrunderii vreunei scurgeri de apă sub țiglele metalice folosite. Atare, procesul de amplasare este eficient, sigur și mai mult decât atât, poate fi realizat atât pe suprafețe abrupte, fără înclinări, cât și curbate. În această ordine de idei, un motiv important pentru care țiglele metalice sunt o bună decizie pentru un acoperiș este montarea simplă, dar și mentenanța dusă la bun sfârșit fără efort suplimentar.

Minim 50 de ani de durabilitate în ceea ce privește materialele

În aceeași ordine de idei, pe lângă calitatea materialelor folosite și avantajele acestora din punct de vedere estetic și practic, ele rezistă pe perioade de timp îndelungate. Anume, experiența unui acoperiș construit cu țigle metalice poate atinge și 50-60 de ani, oferind aceeași siguranță indivizilor pe toată această durată. În plus, schimbările climatice nu afectează în vreun fel durabilitatea acoperișului și se remarcă eficiența straturilor folosite în compoziția materialelor.

Bilka este un nume important pe piața acoperișurilor din România, dar și compania care se poate mândri cu produse de calitate care rezistă în timp preț de câteva decenii.

Lasă un comentariu