Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Care sunt avantajele cartonului?

Cartonul încă mai este un tip de ambalaj indispensabil și foarte folosit, fie că vorbim despre sectorul industrial, fie că vorbim despre cel al poștei, pentru trimiterea de pachete sau pentru sectorul mutărilor. Dar de ce oare este acesta atât de solicitat? Care sunt atuurile sale, pe lângă faptul că îți permite să te bucuri de reciclare carton București? Iată în acest articol care sunt principalele calități ale cartonului.

Cartonul este solid. Contra ideilor preconcepute, cartonul este un material solid, rezistent, care, atunci când este transformat în cutii, poate suporta o greutate de peste 12 de kilograme. Din acest motiv este utilizat de persoanele care se mută.

Cartonul este foarte polivalent. Dacă există un ambalaj care se poate folosi la foarte multe lucruri, ei bine, acesta este cartonul. Cutiile din carton se pot folosi pe post de:

  • Cutii pentru a tansporta lucrurile tale atunci când te muți.
  • Ambalaje de exepediție pentru anumite pachete.
  • Ambalaje pentru împachetarea produselor de tot felul- parfumuri, alimente, jucării sau medicamente.
  • Cutii de depozitare și de stocare, pentru arhivele tale și alte obiecte de care nu ai nevoie atât de mult sau des.

Cutiile de carton se pot astfel utiliza în toate aspectele vieții moderne, fiind cele mai practcie și cele mai funcționale.

Cartonul este foarte practic. Ambalajele de carton sunt foarte practice deoarece nu ocupă mult loc atunci când sunt depozitate. Este de ajuns dacă le aplatizezi și le pui unele peste altele. Nu ocupă deloc mult spațiu! Este un atu de preț în fața cutiilor mai rigide de plastic sau de lemn.

Dar, asta nu este totul. Chiar și atunci când sunt montate, cutiile de carton nu ocupă deloc loc, datorită formei sale dreptughiulare. Este de ajuns deci dacă pui cutiile de carton unele peste altele.

Cartonul este ecologic și reciclabil. Cel mai important avantaj- cartonul este recilabil și ecologic, deci. Comparat cu principalul sau rival, plasticul, are o mulțime de avantaje:

  • Este reciclabil, asta însemnând că se poate reutiliza același material pentru a crea un nou ambalaj și nu va mai fi nevoie deci sa se taie un copac nou!
  • Este biodegradabil.
  • Se poate descompune în spațiu mult mai repede față de plastic. Cartonul are nevoie de 5 luni, în timp ce plasticul are nevoie de 1000 de ani!

Astfel că, acesta este un ambalaj de privielgiat față de plastic, deoarece se poate recicla și ne ajută să ne protejăm planeta!

Lasă un comentariu