Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Află totul despre creditele Nebancare în 2021!

Anul ce a trecut, a fost unul foarte greu pentru majoritatea locuitorilor întregii planete. Un an ce a semănat frică, incertitudine și boală. Începând din Wuhan, China, virusul covid-19 a început să se răspândească extrem de rapid pe întreg Globul, urmând, astfel, restricții, carantinări, granițe închise, și așa mai departe. Imediat, tot felul de instituții clinice au început să studieze mai în amănunt virusul, pentru a găsi un remediu, un vaccin, ceva care să facă ca viața noastră să revină la normal.

La finele anului 2020, au fost descoperite două vaccinuri, cel Pfizer și AstraZeneca. A urmat o vaccinare în masă, în limita dozelor disponibile, numărul infectaților scăzând pentru un moment, însă de circa o săptămână, cel puțin în țara noastră, infectările au explodat. Și așa, am început să ne întrebăm dacă nu cumva acest an va fi identic cu anul ce proaspăt a trecut. Iar, cum anul trecut ne-a lăsat pe mulți fără venituri pe termen scurt și mediu, începem să ne îngrijorăm vizavi de situația financiară a gospodăriei. Cu siguranță că trăiești cu această teamă, teama că mâine nu vei mai avea cu ce să îți plătești facturile, utilitățile, cu ce să faci cumpărături, deoarece salariile sau veniturile întârzie să apară.

Dar, din fericire, ai ajuns în locul potrivit, unde vei găsi o soluție pe termen scurt și mediu, pentru a nu dispera atunci când ramai fără venituri. Așadar, o soluție la care poți apela atunci când ai nevoie de bani pentru o perioada medie de timp, ar fi instituțiile financiare nebancare, sau IFN-urile, așa cum mulți dintre noi le cunoaștem.

Un IFN este o instituție ce oferă împrumuturi rapide, oferind sume de bani suficient de mari. Din punct de vedere al documentației, cele mai multe astfel de IFN-uri nu solicită decât buletinul, făcând verificarea în baza actului de identitate. Desigur, există și unele instituții ce solicită și o dovadă a unui venit minim lunar. De când cu pandemia, condițiile pentru venitul minim lunar au devenit mai permisive, în sensul că acum se solicită un venit minim lunar și de 300 de lei pentru a putea obține un împrumut.

Totodată, în cazul în care îți faci griji cum că aceste IFN-uri nu îți vor acorda un împrumut deoarece figurezi drept rău platnic în biroul de credit, ar fi bine să scapi de aceste griji. De ce? Pentru că marea majoritate a IFN-urilor oferă împrumuturi și persoanelor ce figurează cu un istoric negativ în biroul de credit.

Un alt punct forte al acestor împrumuturi îl reprezinta modul de aplicare. Pentru a putea solicita un împrumut nebancar rapid, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina web a respectivei instituții financiare nebancare și să completezi o aplicație online ce durează doar câteva minute. Ulterior, răspunsul la solicitarea ta va veni fie pe mail, fie vei fi contactat telefonic de în reprezentant, consultant al respectivei instituții la care ai aplicat.

Însă, înainte de a aplica pentru un astfel de credit rapid, ar fi bine să consulți ofertele a cât mai multe IFN-uri, deoarece ofertele variază foarte mult, iar ceea ce ar trebui să te intereseze sunt următoarele: suma maximă ce poate fi oferită, perioada scadentă a creditului și dobânda ce se impune pentru un astfel de credit. Deoarece aceste IFN-uri oferă împrumuturi și celor ce au un istoric negativ în biroul de credit, ele încearcă să pluseze la capitolul dobândă. Tocmai de aceea, un astfel de credit rapid nebancar are o dobânda destul de piperată.

Însă, din fericire pentru tine, există și unele oferte. De exemplu, pentru a te putea câștiga ca și client, există unele IFN-uri ce iti oferă dobânda 0% pentru o perioadă de 30 de zile. Mai pe înțelesul tuturor, în cazul în care vei restitui suma împrumutată într-o perioadă de 30 de zile, respectivul IFN nu va solicita dobândă, astfel că în mare parte vei restitui aceeași sumă pe care ai împrumutat-o. Dar, dacă nu reușești să restitui suma împrumutată în perioada stipulată în contract, respectiv 30 de zile, îți va fi aplicata o dobândă zilnică. Dobândă care în majoritatea cazurilor reprezintă un procent din suma total împrumutată, și vei ajunge să înapoiezi o sumă destul de mare pe lângă cea împrumutată.

Deci, după cum am spus încă de la începutul acestui articol informațional, indicat ar fi să aplici pentru un astfel de împrumut nebancar rapid doar pe termen scurt și mediu, până la salariu, deoarece pentru un astfel de împrumut pe termen lung, dobânda este foarte mare, putând să ajungi să înapoiezi chiar și încă o dată suna împrumutată. Nu sună prea bine, nu?

Așadar, acestea ar fi principalele noastre sfaturi. În România există destul de multe instituții financiare nebancare ce au fel și fel de oferte. Ceea ce trebuie să faci tu este să parcurgi cu atenție oferta fiecărui astfel de IFN, pentru a o alege pe cea mai bună, pe cea care se pliază perfect nevoilor tale.

În concluzie, împrumuturile rapide nebancare sunt niște soluții la îndemâna tuturor, chiar și a persoanelor rău platnice, niște soluții pe care ar fi bine să le aplicați doar pe termen scurt și mediu, tocmai din cauza dobânzilor. În cazul în care ești rău platnic, trebuie să fii sigur că reușești să înapoiezi banii în perioada menționată în contract. În caz contrar, pe viitor nu vei mai putea aplica pentru un împrumut nebancar, deoarece și IFN-urile au o baza proprie de date unde înregistrează toți clienții săi.

Lasă un comentariu