3 Avantaje pentru a NU cumpăra servere noi

Refurbished-Server

Dacă ai un site nou sau vrei să îți schimbi hostingul și te-ai decis că vrei un server dedicat, dar dispui de un buget redus, atunci e posibil să nu ai altă variantă decât să alegi un server refurbished. Dar, chiar dacă nu ar părea intuitiv la prima vedere, există mai multe beneficii asociate cu un server refurbished atunci când îl comparăm cu unul nou. E normal să ai întrebări legate de acesta, cum ar fi despre calitatea componentelor, vechimea firmei care le asamblează și le vând, durata garanției, prețul, și așa mai departe.

Sunt foarte scumpe

Un server dedicat nou poate fi extrem de scump, mai ales dacă vrei cea mai bună performanță posibilă. Iar dacă ai un buget redus, trebuie să reduci cheltuielile cât mai mult cu putință, chiar dacă vrei ca site-ul tău să fie găzduit pe un server dedicat. Astfel, poți alege serverele refurbished deoarece poți avea acelasi nivel de performanță ca unul nou, dar vei plăti o sumă mult mai mică de bani, chiar dacă avem aceleași componente.

Vei primi același nivel de suport

Dacă alegi un server refurbished, adeseori vei primi un suport mai bun decât în cazul unui produs nou. Firmele care ocupă de vânzarea acestor produse sunt axate doar pe o nișă, ei fiind cei care repară și construiesc aceste PC-uri. De aceea, atunci când vei avea o problemă, fii sigur că cei cu care vei discuta știu exact ceea ce fac și îți vor da sfaturi utile. Mai mult decât atât, la fel ca și în cazul produselor noi, vei primi o garanție destul de lungă, uneori până la 24 de luni.

Vei ajuta mediul înconjurător

Nu e un aspect care primează în alegerile noastre, dar deșeurile electronice chiar reprezintă o problemă majoră pentru planeta noastră. Multe componente conțin elemente toxice și care nu vor dispărea pentru milioane de ani, nefiind biodegradabile. Dar dacă vrei să contribui la scăderea cantității de deșeuri electronic, alege un server refurbished și vei avea parte de aceleași beneficii, la un cost mult mai redus, atât pentru tine din punct de vedere financiar, cât și pentru întreaga planetă.

Dacă vrei cel mai bun nivel de performanță la un cost cât mai mic, cea mai bună variantă e un server refurbished. Astfel, cu un buget limitat poți avea un server cu specificații foarte bune, pe care ți le modifici în funcție de necesități. În plus, de cele mai multe ori poți discuta direct cu firma care asamblează servere și poți alege tu componentele pe care le vrei în calculator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *