Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Unde poti aseza un mesh publicitar pentru o mai mare vizibilitate?

Asigura-ti promovarea produselor si a serviciilor tale la cea mai mare calitate si alege un mesh publicitar de la Marele Print! Acesta este realizat cu cerneala ce este facuta pe baza de solvent si care iti va aduce exact rezultatele pe care le astepti. Daca iti doresti rezultate vizibile si cresterea vanzarilor intr-un timp relativ scurt, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de echipa Marele Print.

De ce sa alegi un mesh publicitar?

mesh publicitar

Avand o tesatura confectionata din poliester combinat cu un strat de PVC atat pe suprafata interioara, cat si pe suprafata exterioara, produsul va benefica de rezistenta in timp si in fata agentilor corozivi, dar iti va oferi si mult mai multa protectie. Astfel, un mesh publicitar este ideal de a se folosi pentru fatadele exterioare ale cladirilor.

Avantajul fata de alte sisteme expozitionale il reprezinta faptul ca spre deosebire de alte produse, acest mesh publicitar permite aerului sa circule prin perforatiile pe care le detine, intrucat are o greutate redusa, iar vederea nu este afectata de catre locuitorii a caror balcoane au fost acoperite (asta in cazul in care acesta este amplasat pe un bloc de locuinte).

Ce detalii tehice trebuie sa cunosti inainte?

Avand in vedere ca un mesh publicitar este printat cu o cerneala pe baza de solvent, acest lucru va oferi o durata mai mare de viata, rezistenta in plus fata de alte sisteme expozitionale si o claritate mult mai buna si mare.

Unul dintre principalele avantaje oferite de aceasta categorie de sisteme expozitionale il reprezinta greutatea redusa care se datoreaza materialului din care este confectionat. Astfel, poliplanul este baza, baza care se realizeaza prin turnarea PVC-ului si datorita caruia sansele ca aceste model sa se strice sunt reduse.

Asa cum mentionam anterior, acesta are o greutate redusa ceea ce inseamna ca nu va suferi daune din cauza greutatii precum alte produse. In plus, mesajul publicitar ales ofera o mai buna vizibilitate datorita dimensiunii mari oferite.

Iata care sunt cele mai intalnite locatii in care vei regasi acest sistem expozitional: cladirile, stadioanele, salile de sport, in interior in spatii cu dimensiuni mari sau in oricare alta locatie in care este nevoie si se poate amplasa acest sistem expozitional.

Lasă un comentariu