Eșți interesat de servicii de transport persoane România Germania ? Contactează-ne chiar acum!

După un timp îndelungat în care ai muncit îndeajuns de mult, câteva zile de vacanță sunt mereu bine primite. Dacă ai primit de curând un concediu și nu ști ce destinație să alegi pentru a-ți petrece timpul liber, un oraș din Germania este mereu o variantă bună.

Fiind printre cele mai dezvoltate țări din Europa, Germania deține numeroase atracții turistice și locuri impresionante pe care le poți vizita împreună cu cei dragi.

A călători cu propria mașină spre o altă țară poate fi de multe ori mult mai costisitor decât ți-ai imaginat. Unele tipuri de mașini au un consum foarte mare, iar acest lucru poate fi în dezavantajul tău atunci când te gândești să călătorești pe o distanță mai lungă.

Pentru a călători la un preț cât se poate de avantajos și într-un timp cât mai scurt, te îndrumăm să alegi cu încredere compania Rennen. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, această companie efectuează servicii de transport spre Germania, fie că este vorba de transport persoane, colete sau autoturisme. Ne dorim mereu un feedback pozitiv din partea clienților noștri, motiv pentru care oferim curse săptămânale în condiții de maximă siguranță și confort.

Care sunt prețurile serviciilor noastre ?

Compania Rennen este cea mai accesibilă firmă de transport persoane Germania -România, respectiv transport colete pe aceeași rută. Prețul transportului este întotdeauna fix, determinat de la început, și nu vor exista costuri suplimentare neașteptate.

Seriozitatea și transparența sunt cele două puncte forte ale noastre în derularea serviciilor de transport pentru a obține satisfacția fiecărui client.

Dacă ești interesat de o cursă spre Germania, atașăm mai jos lista de prețuri pentru fiecare dintre serviciile noastre, pentru a ști cu exactitate ce ți se potrivește.

Pentru opțiunea de transport persoane spre Germania, prețul este de 100 euro/ persoană.

Pentru călătoria dus-întors din România în Germania, oferim un preț special de 150 euro de persoană, ceea ce înseamnă 80 euro dus și 70 euro întors.

În cadrul serviciului de livrare colete în siguranță Germania, prețurile încep de la 1 euro/ kilogram, minimul tarifabil fiind de 40 euro.

Pentru pachetele mai mari, cum ar fi paturi, saltele, cutii supradimensionate, costul de transport va fi determinat pe baza formulei de calcul a greutății volumetrice: lungime x lățime x înălțime (cm) împărțit la 6000.

În cazul pachetelor cu o greutate mai mare de 100 kg se aplică o reducere de 10% la prețul final calculat conform formulei de calcul de mai sus.

În cazul în care te interesează serviciul de transport auto, tariful este de 450 euro/ mașină, prețul fiind variabil în funcție de modelul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *