Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Trambuline pentru copii – Merita sau nu sa cumperi?

Vine, vine primavara

Desi in calendar, primavara a ajuns deja, in realitate vremea nu este prea prietenoasa cu noi. Dar vremea calda va veni curand, iarna nu va mai fi mult timp.

Ce facem si noi adultii cand vine vremea frumoasa? Ne gandim la modalitati de distractie. Dar nu numai noi ne gandim, ci si cei mici, pentru ca joaca este principala activitate a copiilor, dar si preferata lor.

Trambuline pentru copii

Pe langa iesitul in parc, plimbarile cu rolele si mersul la piscina, copiii sunt incantati de a sari. Daca pana acum patul a fost locul in care copilul a sarit cel mai mult, prezenta unei trambuline va schimba lucrul acesta. Deci adio cu saritul in pat, mami e fericita si copilul va fi si mai fericit.

Trambulinele pentru copii ii cheama pe acestia la o distractie pe cinste, fiind potrivite pentru momente frumoase atat singur, cat si inconjurat de altii copii. Multe locuri de joaca ofera si acces la trambuline pentru copii, pe langa sarituri si rostogoliri, copilul va socializa si va interactiona si cu alti copii.

Este sigura folosirea trambulinelor?

Da, este sigura. Insa ca orice loc de joaca, copilul trebuie sa fie supravegheat pentru a nu se petrece accidentari. Majoritatea trambulinelor au plasa de protectie care se poate inchide cu fermoar, astfel zona de joaca va fi bine delimitata. Plasa de siguranta este utila si atunci cand cel mic are tendinta de a scapa din greseala pe marrginea trambulinei.

Calitatea trambulinelor pentru copii

Daca alegi sa cumperi o trambulina pentru acasa, nu trebuie sa te zgarcesti la calitate. Pana la urma, in majoriatatea timpului, doar copilul tau o va folosi, nu va fi deteriorata de catre alti copii, asa cum se intampla in spatiile comune de joaca. Compara ofertele din magazinele fizice si online si alege-o pe cea mai buna pentru copil. Idei de trambuline pentru copii vedem pe lumeabebelusilor.ro.

Cum sa alegi cele mai bune trambuline pentru copiiaca

La o simpla cautare pe internet, vei gasi o varietate impresionanta de trambuline copii. Dar nu stii pe care sa o alegi, fiind prea multe?

Ia in calcul recomandarile noastre pentru a alege o trambulina buna:

Tipul trambulinei

In comert exista doua tipuri de trambuline pentru copii: cu arcuri si fara arcuri.

● Trambulinele cu arcuri – sunt cele mai populare, insa tine cont de faptul ca la folosiri repetate si indelungate, arcurile se pot distruge, iar rezistenta si siguranta se vor diminua.

● Trambulinele fara arcuri – acestea folosesc ca si sistem fibra de sticla pentru ca cei mici sa poata executa sarituri. Aceste tipuri de trambuline pentru copii sunt mai sigure decat cele cu arcuri, intrucat aici nu va mai exista problema deformarii arcurilor.

Stiai ca exista doua moduri de a monta trambulinele pentru copii?

Trambulinele pentru copii se poit monta fie pe sol, fie in sol. Alegerea va fi si in functie de buget, dar si de preferinte.

● Trambulinele montate pe solau 3 sau 4 picioare, prin intermediul carora se sprijina trambulinele. Acest tip se gasesc la un pret aceesibil pentru multe buzunare. De asemenea, intretinerea si instalarea acestora se face intr-un mod usor.

● Trambulinele montate in sol – aceste tipuri se monteaza ceva mai greu decat precedentele, dar au si un cost mai mare fata de cele montate pe sol. Totusi, montarea acestora nu este un proces greu, nu trebuie sa te descurajeze acest aspect.

Spatiul pe care vei pune aceste trambuline pentru copii trebuie sa reprezinte un plan drept, fara inclinari sau pante, deoarece acest lucru va conduce la accidentare. Tine cont si de ce ai in jurul trambulinei, evita sa ai obiecte de care cei mici se pot lovi, intrucat plasa de siguranta a trambulinelor este flexibila, iar copii se pot lovi daca exista lucuri amplasate in imediata apropiere a trambulinei.

Lasă un comentariu