Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Table interactive – Cum sa le alegi pe cele utile 

Tablele interactive se conecteaza la internet si iti ofera o resursa de instrumente si informatii online. Profesorii au acces la diverse surse pentru a-si imbunatati si sustine lectiile cu videoclipuri, articole, imagini, instrumente de invatare si multe altele. Elevii au, de asemenea, o resursa bogata pentru cercetare si invatare. 

Tehnologia unei table interactive permite integrarea diferitelor tehnologii, pentru a imbunatati invatarea elevilor. Orice dispozitiv la care te poti gandi, cum ar fi computere, microscop, camere video, poate fi conectat la table interactive pentru a imbunatati predarea. Elevii sunt mai atenti in clasa. 

Intelegerea se imbunatateste, iar scorurile testelor cresc. Alfabetizarea creste si ea. Elevii invata si isi amintesc mai bine ceea ce le-a fost predat. Pe masura ce copiii devin mai implicati in clasa, nivelul de invatare creste intotdeauna.

Cum sa alegi table interactive?

Gasirea celei mai bune table interactive nu trebuie sa fie dificila, atata timp cat intelegi ce face o tabla interactiva de calitate. Cunoasterea caracteristicilor este o modalitate fantastica de a te asigura ca alegi cel mai bun dispozitiv interactiv disponibil.

Dimensiune: tablele interactive inteligente vin in multe dimensiuni diferite. Si modul in care o utilizezi, va dicta dimensiunea pe care trebuie sa o cumperi. Daca este pur la distanta, poti alege o dimensiune mai mica a ecranului. Daca vrei sa o cumperi pentru a fi utilizata in birou sau in clasa, trebuie sa fie mai mare.

Conectivitate: este extrem de important sa te poti conecta la toti participantii fara probleme de compatibilitate. Poate ca exista un numar mare de persoane care doresc sa se inscrie si sa participe, fie ca se afla pe un computer, tableta, smartphone sau chiar pe un alt smartboard.

Compatibilitate: Odata conectat la diferite dispozitive, ai nevoie de compatibilitate perfecta pe Windows, Android, iOS si alte platforme. Cu compatibilitate deplina, poti partaja cu usurinta continutul de pe ecran si poti utiliza proiectarea nativa, pentru a transmite in flux orice continut media pe care il ai.

OS: Asigura-te ca sistemul de operare de pe dispozitiv este ceea ce ai nevoie.

Camere si alte accesorii: nu toate modelele de table interactive inteligente au accesoriile de care ai putea avea nevoie pentru a permite colaborarea. Si daca trebuie sa cumperi si accesoriile, asigura-te ca ai suficiente porturi pentru a le conecta pe toate.

Colaborare cu mai multi utilizatori: poate ca doresti ca forumul tau sa poata aduce mai multi utilizatori impreuna si sa colaboreze. Aceasta inseamna ca pot scrie, sterge si muta note in acelasi timp. Si trebuie sa faca acest lucru cu detectarea constientizarii obiectului. Acest lucru permite instrumentelor de scris sa scrie automat, degetelor sa se miste si palmelor sa stearga de pe tabla.

Scrierea in fisiere: este una dintre cele mai importante functii ale tablelor interactive. Cu toate acestea, trebuie sa iti permita sa adnotezi in PDF-uri, fisiere Microsoft Office, site-uri web si alte programe. De asemenea, ar trebui sa salveze si notele in cele mai comune tipuri de fisiere. Abilitatea de a converti note in text este, de asemenea, o necesitate. 

Lasă un comentariu