Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Panou gard bordurat zincat si tot ce trebuie sa stii

Una dintre cele mai eficiente solutii pentru imprejmuirea diferitelor suprafete, indiferent de dimensiune, este plasa de margine, cunoscuta si sub denumirea de panou gard bordurat zincat.

Ce este un panou gard bordurat zincat?

Din punct de vedere tehnic, acest material este realizat din sarma zincata, imbinata si sudata intre ele pentru o rezistenta maxima. Acest fapt l-a facut mai popular recent si a fost folosit in diverse scopuri. Aceasta plasa de gard are un continut relativ scazut de grasime, ceea ce o face usor de manevrat.

Cum se instaleaza plasele laterale?

panou gard bordurat zincat

Plasa de margine este foarte usor de montat cu ajutorul unor cleme speciale, principalul sau avantaj este ca nu rugineste, astfel incat poate mentine un aspect ingrijit si curat pentru o perioada indelungata.

Contrar speculatiilor ca astfel de plase sunt greu de manevrat din cauza materialului din care sunt fabricate, astfel de plase sunt usor de transportat, depozitat si folosit de oricine.

Unde se foloseste pentru imprejmuire?

Desi nu este la fel de utilizat ca alte materiale din categoria sa si nici nu este un material foarte versatil, cea mai comuna utilizare a plasei laterale este realizarea gardurilor. Cel mai des este folosit pentru astfel de proiecte, deoarece este un material de foarte inalta calitate.

Deoarece este atat de usor de utilizat, nu aveti nevoie de o echipa de experti in constructii care sa va ajute sa il instalati. Acest lucru va poate economisi niste bani.

Plase laterale si avantajele acestora

In primul rand, ofera o siguranta sporita suprafetelor inconjuratoare. Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand clientii doresc sa cumpere materiale pentru suprafetele de gard. Prin urmare, plasele laterale sunt in prim plan in acest sens;

In al doilea rand, este fabricat din otel, ceea ce este un mare plus. Otelul confera o duritate foarte mare, iar acest panou gard bordurat zincat ofera mai intai un factor de siguranta;

De asemenea, este foarte rezistent la conditii meteorologice dure. Panou gard bordurat zincat = trece printr-un proces numit galvanizare, astfel incat va fi rezistenta la intemperii. Acest fapt determina ca durata lui de viata va fi mai lunga;

Pe de alta parte, este o investitie buna pentru partea de cumparare, dictata de o rezistenta foarte buna in timp;

Deoarece nu este afectat de rugina, panou gard bordurat zincat, datorita stratului protector, o face mai rezistenta la agentii corozivi.

Prin urmare, siguranta, calitatea si durabilitatea fac din panou gard bordurat zincat alegerea maselor.

Lasă un comentariu