Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Solutii optime de medicina muncii Bucuresti

Serviciile de medicina muncii sunt absolut necesare pentru a pastra in cele mai bune conditii starea de sanatate a angajatilor. La Clever Med te asteapta adevaratii experti in domeniu care ii monitorizeaza atent si indeparteaza riscurile profesionale.  Consultatiile de medicina muncii sector 1 constau in realizarea unor examinari clinice complexe si complete in conformitate cu legislatia in vigoare. Fiecare profesie necesita anumite investigatii, in functie de profil. Domeniul sanatatii in munca este unul extrem de important si trebuie tratat ca atare. 

Din echipa medicala de la Clever Med face parte un personal medical specializat si dedicat, care pune pasiune si daruire in tot ceea ce face. Acestia detin toate aparaturile necesare pentru ca examinarile medicale sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Serviciile de medicina muncii respecta cu precizie prevederile legale si au ca obiectiv principal supravegherea sanatatii angajatilor din sectorul public si privat. 

Este absolut necesar sa faci un examen medical la angajare pentru a vedea care este starea ta de sanatate actuala. In fisa aptitudini se noteaza posibilele afectiuni de care suferi pentru a arata compatibilitatea sau incompatibilitatea cu locul de munca. 

Examenele medicale difera in functie de specificul fiecarei activitati. Acestea au rolul de a descoperi care sunt riscurile profesionale de imbolnavire la care se supune angajatul. Starea de sanatate a lucratorilor trebuie monitorizata atent in permanenta. 

Colaboreaza cu o echipa acreditata care iti ofera garantia calitatii si siguranta ca serviciile oferite se ridica la cel mai inalt grad al performantei. Pachetul de medicina muncii se dedica atat angajatilor cat si angajatorilor. 

Acum te afli la doar un pas distanta de o colaborare fructuoasa pentru ca ai posibilitatea de a lua legatura cu cei mai buni experti din domeniu atat telefonic cat si prin intermediul mediului online. Acestia iti pun la dispozitie o multime de avantaje pentru ca folosesc echipamente medicale moderne, de maxima eficienta. 

Toti angajatii au nevoie de servicii medicale de specialitate insa nu toti stiu ca la Clever Med poti face toate examinarile necesare la cele mai bune preturi de pe piata. Medicii iti elibereaza rapid fisa aptitudini si iti ofera posibilitatea de a te incadra in campul muncii. Daca nu esti compatibil pentru job-ul dorit primesti consiliere si esti indrumat corect cu privire la reevaluarea capacitatilor tale. 

Daca ai gasit job-ul dorit nu mai ramane decat sa iti faci toate analizele necesare in cadrul unei clinici specializate iar daca nu ai incheiat inca nici un contract in calitate de angajator, Clever Med este solutia. 

Acceseaza site-ul online www.clevermed.ro si afla toate informatiile necesare.

Lasă un comentariu