Marirea buzelor cu Hyaluron Pen

​Ce este Hyaluron Pen?

Hyaluron Pen este un dispozitiv inovator care foloseste o tehnologie extrem de eficienta ce permite inserarea unei cantitati de acid hialuronic in piele sau in buze fara utilizarea unui ac invaziv.

Practic, procedura de marire a buzelor cu Hyaluron Pen implica injectarea acidului hialuronic in buze, intr-un mod foarte precis, prin utilizarea unor ace hipodermice, foarte putin invazive, care nu prezinta niciun risc. Acest dispozitiv functioneaza cu ajutorul aerului comprimat, inserand o cantitate potrivita de acid hialuronic sub piele.

Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul uman, creand extrem de rar reactii alergice.

Procedura de marire a buzelor cu Hyaluron Pen dureaza in jur de 30-45 de minute si este practic nedureroasa, necesitand timp de repaus putin sau chiar deloc (caci fiecare persoana se vindeca in mod diferit). Tratamentul ofera un rezultat natural si poate fi repetat la fiecare 3-4 saptamani pentru a “construi” buze mai pline pana cand se obtine dimensiunea dorita.

Fillerele pot dura pana la 3-6 luni, uneori mai mult, dar retine ca fiecare dintre noi suntem diferiti si ca rezultatele pot varia in functie de cat de repede corpul metabolizeaza acidul hialuronic, de nivelul de hidratare al fiecaruia dintre noi, etc.

​Beneficiile tratamentului de marire a buzelor cu Hyaluron Pen

  • Fara ace si injectii;
  • Acidul hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste deja in corpul uman, motiv pentru care reactiile alergice provocate sunt extrem de rare;
  • Nu implica introducerea niciunei substante chimice in buze;
  • Durere minima si de scurta durata;
  • Timp minim de recuperare necesar dupa procedura;
  • Buze mai hidratate;
  • Buze voluminoase, cu aspect tanar si placut;
  • Buze cu aspect natural;
  • Cost mai mic decat al procedurii traditionale de marire a buzelor cu acid hialuronic.

​Ce presupune procedura de marire a buzelor cu Hyaluron Pen?

Esteticienii recomanda efectuarea unui numar mai mare de sedinte, in functie de cat de pline iti doresti sa iti fie buzele. Inainte de tratament, vei avea parte de o consultatie in care vei discuta cu esteticianul despre cum doresti sa arate rezultatul final. Unele persoane isi doresc doar o umplere a buzelor superioare, in timp ce alte persoane isi doresc marirea ambelor buze. Buzele fiecarei persoane sunt diferite, iar numarul de sedinte este determinat in functie de preferintele si nevoile fiecarui client in parte.

Primul pas al procedurii consta in aplicarea unei creme anestezice pentru a se asigura ca procesul este cat mai lipsit de durere. Acest pas nu se face in mod obligatoriu, ci doar in cazul in care clientul isi doreste acest lucru. Apoi, urmeaza folosirea dispozitivului Hyaluron Pen pentru umplerea buzelor cu acid hialuronic, proces care dureaza aproximativ 30-45 de minute. Imediat dupa terminarea procedurii, clientul se poate intoarce la programul sau obisnuit.

Rezultatul tratamentului va fi vizibil in circa 7 zile.

​Unde se practica marirea buzelor cu Hyaluron Pen?

Procedura de marire a buzelor folosind dispozitivul Hyaluron Pen este disponibila in mai multe saloane si clinici de estetica medicala din Romania, unul dintre cele mai renumite fiind G.Beauty Concept, un salon de infrumusetare Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *