Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

LUSTRE LED OFERĂ LUMINĂ CÂT MAI APROPIATĂ DE LUMINA NATURALĂ, FĂRĂ SĂ OBOSEASCĂ OCHII

Lustrele LED aduc un stil unic și personal spațiilor de locuit, fie că sunt spații de intrare, dormitoare, bucătării, terase, birouri sau spații de hotel.

Designul contemporan și funcționalitatea avansată fac din aceste lustre LED o sursă de inspirație pentru iluminatul rezidențial, de birou și comercial. În timp ce LED-urile pot fi mici, noile modele cu luminozitate ridicată au capacitatea de a genera multă lumină, făcându-le ideale pentru candelabrele bazate pe tehnologie nouă.

lustre led

Aceste lustre cu LED au multe avantaje economice și practice, care merită menționate:

Eficienta energetică. Candelabrele cu LED care înlocuiesc sursele clasice de lumină ale generațiilor anterioare pot economisi până la 50% din energie.

În comparație cu luminile de neon și corpurile normale mai vechi, acestea consumă de 10 ori mai puțin și au o durată de viață de 30.000 până la 50.000 de ore.

Gasesti super oferte pe https://www.electric-concept.ro/lustre-led

Iluminat funcțional în cel mai economic mod.

Designul unic al lustrei bazat pe tehnologia LED imbina armonios functionalitatea unei lampi clasice de perete cu optiunea de a selecta lumina dorita in functie de ocazie cu ajutorul telecomenzii furnizate (iluminare inteligenta reglabila).

Lampile suspendate bazate pe cea mai recenta tehnologie LED sunt potrivite pentru un numar mare de spatii precum livinguri, bucatarii, dormitoare, holuri, spatii comerciale (magazine) sau birouri. În lustrele LED nu este mercur și reduc semnificativ emisiile de carbon. LED-urile nu emit aproape deloc raze ultraviolete (UV) și infraroșii și sunt ecologice.

Aspectul compact al lămpilor permite un unghi de iluminare mai mare, ceea ce face ca aceste lustre LED să fie de 4 ori mai eficiente decât becurile incandescente.

LED-urile nu generează căldură, astfel încât pot fi folosite cu succes chiar și în anumite aplicații de iluminat pentru produse termosensibile (alimente, artă etc.). În același timp, pot rezista la sute de cicluri de aprindere-stingere, asigurând o utilizare în siguranță.

Lasă un comentariu