Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

La salon nu mergi din an în Paște, ci lunar. Hai pe Stailer să vezi ce eficient poți programa totul

A merge la salon este o rutină pe care unii și unele o au nu doar lunar, ci chiar cu o mai mare frecvență, o dată la două săptămâni maxim. În funcție de nevoile fiecăruia, de serviciile disponibile într-o locație, vorbim în mod cert de un răsfăț și de o încercare de a îmbunătăți aspectul fizic. Acum există programe speciale care îți remodelează corpul, îți fac pielea mai suplă, mai taie din anii pe care fața ta îi arată. Iar pentru toate acestea trebuie să fii dispus să investești ceva bani, dar și să ai răbdare să cauți și să găsești loc liber la saloanele de profil.

Indiferent că ești din categoria celor care caută saloane pentru vopsit parul in Iasi, Cluj-Napoca, Timișoara, București sau Oradea, dacă ești bărbat sau femeie, de Stailer trebuie să auzi și să îi încerci opțiunile. Este vorba despre o platformă care te ajută să cauți mai rapid un salon, să îți găsești loc liber la unul din acestea și să te și programezi acolo unde îți dorești. Toate aceste funcționalități sunt la un click distanță.

Folosește Stailer oricând

Accesezi pagina online, faci câteva precizări legate de tipul de serviciu dorit și în ce oraș și instant îți sunt afișate acele saloane ce au disponibilitate pentru tine, atunci când ai nevoie. Asta, în loc să cauți online, rând pe rând, fiecare salon din orașul tău și să suni continuu până când obții și confirmarea unei programări.

Stailer îți ușurează și mai mult munca de căutare în primul rând. Astfel, ai lista de saloane, dar și detalii ale acestora. Afli imediat cât ar costa un serviciu și cam cât ar dura acesta, ce spun alți clienți despre o locație anume, ai fotografii disponibile pentru a fi cât mai relevant ce alegi în cele din urmă.

Iar când vine vorba despre programarea în sine, totul este la fel de ușor. Și asta pentru că din câteva click-uri poți face setările necesare. Fără să mai suni, fără să mai revii cu telefoane în cine știe ce interval orar, Stailer permite efectiv să înlocuiești metoda clasică de programare cu online-ul. Și nu te costă nimic să faci asta. Vezi alte detalii aici.

Timpul nu îți ajunge niciodată

Timpul, bată-l vina. De cele mai multe ori pui totul în seama lipsei de timp. Nu îți ajunge timpul să faci atât de multe câte ți-ai dori într-o zi, pe unele le mai și uiți. Stailer poate fi soluția ta când vine vorba de programările la salon, întrucât poți seta și remindere pentru aceste programări – dacă alegi să îți creezi un cont în această platformă. Iar dacă revii și următoarea dată aici îți va fi ușor să repeți căutările pe baza istoricului tău.

Așadar, pentru că la salon te-ai obișnuit să mergi destul de des, poate chiar bilunar, te va interesa să știi că există o metodă prin care îți poți optimiza modul de programare, căutare a saloanelor disponibile. Intră pe Stailer și descoperă cât de ușor este de setat.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un comentariu