Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Esti interesat de pergole retractabile? Iata care sunt cele mai populare modele ale anului 2022!

Renovarea terasei din spatiul de locuit reprezinta un proces extrem de important pentru foarte multi romani care stau la casa, majoritatea tinzand sa acorde o atentie deosebita pana si celor mai mici detalii, inainte de a infaptui alegerea finala. Prin urmare, articolul de fata a fost creat cu intentia de a servi ca potential material de sprijin, in componenta sa urmand sa fie mentionate cele mai populare modele de pergole retractabile de pe piata anului 2022.

3 modele de pergole foarte apreciate in anul 2022

Atunci cand un client doreste sa achizitioneze o pergola retractabila, de regula, el va cauta sa obtina un produs:

  • rezistent, care sa poata face fata cu succes interperiilor vremii;
  • cu aspect modern si elegant;
  • care sa fie cat mai ieftin din punct de vedere financiar.

Luand in considerare aceste aspecte, in articolul de fata a fost intocmit un top 3 al celor mai populare modele de pergole intalnite pe piata actuala:

Pergole retractabile cu membrana PVC

La momentul actual, acest model se bucura de cea mai inalta popularitate din domeniu, ele fiind apreciate, atat de patronii restaurantelor, cat si de proprietarii de case. Acestea sunt dotate cu o structura usoara, dar in acelasi timp rezistenta, fiind, de asemenea, usor de intretinut. Pe deasupra, aspectul lor estetic permite o mulare optima pe oricare stil arhitectural, acesta reprezentand un alt criteriu pentru care sunt apreciate. De regula, clientii care opteaza pentru aceasta varianta de pargole, ajung sa apeleze si la un atelier de tamplarie din PVC, datorita rulourilor pentru geamuri regasite aici.

Pergole retractabile bioclimatice

Aceasta categorie este destinata clientilor care doresc sa apeleze la cele mai calitative produse de pe piata. Pergolele bioclimatice ating apogeul, atat al elegantei, cat si al nivelului de rezistenta, ele putand sa faca fata, cu usurinta tuturor tipurilor de conditii meteorologice. 

Pergole retractabile de tip copertine/marchize

Conform informatiilor de specialitate, aceste produse prezinta o rezistenta destul de redusa, ele trebuind sa fie retrase in cazul unor furtuni sau vanturi prea puternice. Cu toate acestea, ele sunt extrem de accesibile din punct de vedere financiar, copertinele reprezentand alegerea ideala pentru toti clientii care vor sa obtina o solutie temporara la bani putini.

In concluzie, acestea sunt cele mai populare modele de pergole retractabile intalnite pe piata anului 2022.

Lasă un comentariu