Destinații exotice: locuri de văzut în Thailanda

O vacanță în Thailanda reprezintă o experiență cu totul diferită, cu totul aparte față de vacanțele pe continentul european. Un concediu într-o locație exotică este o experiență memorabilă, așa că înainte de a te îmbarca în zborul către Thailanda, încearcă să te informezi cu privire la locurile pe care trebuie să le vezi neapărat. Ai posibilitatea de a descoperi o altă lume și de a învăța lucruri incredibile despre o cultură pe cât de diferită, pe atât de fascinantă. În timpul concediului în această țară poți să te bucuri de relaxare, de distracție, dar și de culturalizare, mai ales dacă alegi cu atenție zonele pe care urmează să le vizitezi. 

Insula Phuket, o destinație fascinantă

Pe insula Phuket vei descoperi peisaje cu stânci care ies din ocean, vegetație luxuriantă și peisaje care efectiv îți taie răsuflarea. A doua insulă ca suprafață din Thailanda, Phuket, este un loc în care turiștii amatori de distracție trebuie să ajungă neapărat. De pe insulă nu lipsesc parcurile acvatice, piețele pline de arome locale și plajele superbe. Poți opta pentru sejururi cu avionul din București în Phuket, astfel încât să te bucuri de prețuri cât mai avantajoase în perioadele în care e recomandat să vizitezi Thailanda. 

Marele Canion din Thailanda, o formă de relief bizară și deosebită

Dacă ajungi în Thailanda și mai ales dacă te fascinează formele de relief diferite și ciudate, merită să vizitezi Marele Canion din Thailanda. Acest canion oferă o priveliște spectaculoasă, asta dacă ajungi acolo în perioada noiembrie-aprilie, atunci când nivelul apei din râu scade semnificativ și cavitățile se dezvăluie, oferind o imagine de neuitat pentru toți turiștii care ajung acolo. Un alt pont de care ar trebui să ții cont e acela de a vizita canionul la apus sau la răsărit, atunci când culorile sunt de-a dreptul impresionante. 

Marea de lotus roșu, locul preferat de pasionații de fotografie

O experiență unică în Thailanda o reprezintă și vizitarea mării de lotus roșu, un lac de apă dulce care beneficiază de un ecosistem deosebit. O plimbare pe acest lac îți permite să observi sute de specii de păsări în habitatul natural, dar și biodiversitate acvatică cu adevărat spectaculoasă. Așa cum îi spune și numele, acest lac este împânzit de lotuși roșii, ceea ce oferă fotografilor cadre unice, senzaționale. 

Marele Palat din Bangkok

Dacă ai ajuns în Thailanda și itinerariul îți permite, Marele Palat din Bangkok reprezintă una dintre cele mai fascinante atracții turistice. În această locație turiștii descoperă o parte importantă a patrimoniului istoric și religios din Thailanda,  vizitarea palatului fiind o experiență inedită.

Thailanda este o locație de concediu destinată persoanelor care vor să învețe lucruri noi din alte culturi, dar și pentru cei care doresc să se relaxeze sau să se distreze pe plaje superbe. Românii preferă Thailanda în număr tot mai mare, asta și datorită faptului că agențiile de turism pun la dispoziția clienților pachete avantajoase din punct de vedere financiar. Așadar, concediile în Thailanda sunt tot mai accesibile și reprezintă experiențe de neuitat pentru toți vizitatorii. 

Lasă un comentariu