Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Cum se aleg noile corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat au un rol decorativ si mascheaza cu success ledurile. Indiferent ca este vorba despre modele simple si minimaliste sau aspecte mai extravagante, acestea pot umple cu success diverse spatii si pot conferi un aer aparte unei incaperi aparent banale. In functie de spatiul pe care il avem la dispozitie si de planul decorativ pe care dorim sa il urmam, corpurile de iluminat ne pot ajuta sa transmitem mesajul dorit si sa cream o atmosfera specifica.

Inainte de a decide cel fel de corpuri de iluminat dorim sa achizitionam, putem compara dimenisiunile si variantele de montaj pe care acestea le prezinta. 

Cu toate acestea, fiecare proiect arhitectural vine cu propriile cerinte, iar nevoile impuse de un proiect de tip HORECA sunt diferite de cele specifice unui spatiu de birouri. Astfel, in timp ce primele urmaresc sa stimuleze din punct de vedere emotional si al designului, cele din urma pun accentul pe ideea de concentrare si de profesionalism. 

Pentru a alege forma potrivita si pentru a fi siguri ca noile corpuri de iluminat se potrivesc cu spatiul pe care intentionam sa il decoram putem compara intotdeauna dimensiunile acestora cu spatiul nostru. Din fericire, in foarte multe situatii se pot da comenzi de corpuri de iluminat care corespund dimensiunilor de care avem nevoie. Posibilitatile de personalizare sunt variate si ofera libertatea de a ne alege exact ceea ce lipseste din spatiul avut la dispozitie, fara a exagera.

In timp ce unii clienti cauta corpuri de iluminat liniare, deoarece doresc evidentierea mobilierului si nici nu dispun de foarte mult spatiu pe care sa il umple cu obiecte decorative, altii cauta corpuri de iluminat inedite, cu scop practic, dar si decorativ. Astfel, cele decorative nu numai ca difuzeaza lumina mai bine, insa se si adapteaza in spatii mari. Acestea pot conferi o iluminare de 360 de grade si pot fi suspendate la receptii, deasupra biroului sau in diverse zone in care circula foarte multa lume. 

Fiind obiecte care atrag atentia, corpurile de iluminat pot fi si acele mici detalii care dau un ton aparte unei cladiri destinate muncii sau al relaxarii, iar acest mesaj poate fi accentuat prin detaliile decorative ale acestora. Exista corpuri de iluminat decorative care se potrivesc cu orice tip de ambient si se incadreaza foarte bine in orice mediu.

Cei care isi permit sa fie foarte creativi si sa jongleze cu lumina pot opta pentru corpuri de iluminat in diverse unghiuri, de la forma cilindrica de 360 de grade pana la cele cu unghiuri predefinite.

Pentru un efect special si pentru locatiile in care se urmareste surprindere clientilor, corpurile de iluminat suspendate se vor potrivi de minune si vor atrage privirile tuturor. In spatiile comerciale merg foarte bine corpurile cu difuzie in arc de cerc. Acestea vor contribui la un design inovativ si vor ilumina totodata in mod perfect incaperea in care vor fi amplasate. Desi corpurile liniare sunt practice, in anumite contexte nu sunt suficient de interesante si nici nu creeaza emotia pe care altele mai creative ar reusi sa o transmita.

Crearea emotiilor prin tehnologia led este un scop pe care marile companii sa straduiesc sa il atinga, impreuna cu masurile de responsabilitate sociala. Demonstrand clientilor si partenerilor ca fac pasi pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a crea experiente de neuitat, companiile urca in diverse clasamente si reusesc sa isi extinda profiturile pe termen lung. 

Compania ProfilistLED si echipa sa de profesionisti ofera clientilor posibilitatea de a avea acces la cele mai noi tehnologii led. Firma s-a remarcat in industria de solutii de iluminat si reprezinta la ora actuala unul dintre cei mai apreciati furnizori de surse de iluminare sustenabile. 

Lasă un comentariu