Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Descoperă cea mai nouă colecție de costume medicale Dr. în uniformă

Uniformele medicale nu sunt doar elemente care să asigure igiena sanitară la locul de muncă, sunt și instrumente care contribuie la bunăstarea personalului medical și auxiliar dar și accesorii care prin construcție îndeplinesc funcții esențiale. Pentru că ne gândim la starea ta de sănătate, am creat costume medicale și uniforme speciale care să te ajute în îndeplinirea actului medical și a responsabilităților făță de pacienți. Întrucât suntem profesioniști ca și tine, am realizat piese excepționale din materiale de foarte bună calitate, ușoare, care se întrețin lejer fără a necesita solvenți specializați. Articolele din noua colecție sunt versatile, rezistente la exploatare intensă și confortabile. Sunt ușor de îmbrăcat, de dezbrăcat și îndeplinesc toate normele de igienă sanitară. Utilizarea acestora este un semn de responsabilitate, întrucât construcția lor contribuie la minimizarea contaminării.

Drinuniforma.ro este un partener care îți este alaturi în slujba dificilă de salvare a vieților. Ne gândim la starea ta de bine și venim cu soluții potrivite care să te ajute să îți îndeplinești sarcinile fără a te gândi la detaliile legate de ținuta specială folosită la locul de muncă. Fie că îți desfășori activitatea în spital, clinică, cabinet, protocoalele legate de îmbrăcăminte sunt clare, precise pentru toți participanții.

Descoperă colecția de produse drinuniforma și vei găsi o varietate mare de piese concepute special cu ajutorul tehnologiei de ultima generație care ating cele mai înalte standarde de calitate. Echipamentele medicale propuse de noi sunt rezultatul multor ani de studii, cercetări și colaborări complexe cu specialiștii în medicină, dar și cu designerii care ne-au ajutat să realizăm articole vestimentare specializate care răspund  necesitaților din spitale, clinici, centre de îngrijire.

Cele mai noi produse adăugate sunt dedicate personalului de pe ambulanță și anume jacheta medicală ambulanță și pantalonii ambulanță. Jacheta medicală bleumarin cu glugă și două buzunare aplicate, model unisex, cu mânecă lungă, guler tip tunică, închidere cu fermoar din material tip fleece cu tratament antiscamosare este un produs comod și călduros. Pantalonii ambulanță au benzi reflectorizante aplicate la nivelul gambelor, elastic și două buzunare laterale și vin într-un model unisex cu o croială conică din tercot.

Costume medicale de damă drinuniforma  – colecție noastră

Colecția noastră de costume medicale de damă este realizată din piese versatile, fiabile, rezistente, ușor de purtat, care oferă un plus de confort în timpul desfășurării actului medical. Toate piesele sunt create conform standardelor impuse de legislația în vigoare. Pentru a oferi zâmbete pacienților tăi am creat halate medicale damă în culori vibrante și cu imprimeuri plăcute care să te ajute să aduci un ambient mai prietenos, mai cald, mai relaxant în salonul de consultații.

Din colecția propusă nu lipsesc costumele medicale formate din pantaloni și halate medicale damă cu anchior și cromatică variată. Poți descoperi uniforma care te reprezintă cu ușurință, modelele propuse sunt în nuanțe pastel, dar și în culori tari care accentuează personalitatea. La fel de lejer poți opta pentru modele cu aspect minimalist, decorate în zona buzunarelor cu imprimeuri discrete. Pantalonii sunt realizați din tercot, prevăzuți cu elastic în talie care permit ajustarea perfectă. De asemenea exista si pantaloni model ambulanta care sunt model unisex în măsuri de la XS până la 3XL. Bluza care completează costumul este dotată cu fermoar care facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea. Aceasta are două buzunare inferioare și unul în partea superioară pentru depozitarea instrumentelor de scris.

Boneta medicală este un alt articol indispensabil care completează ținuta de lucru. Fie că alegi modele cu sistem de prindere cu șnur sau modele cu sistem de prindere cu elastic, cu doctor în uniforma ai garanția calității. Beneficiezi se siguranță, confort și prețuri decente.

Lasă un comentariu