Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Ce bijuterii să alegi pentru petreceri

Punctul de plecare în alegerea bijuteriilor pentru petreceri, ar trebui să fie întotdeauna hainele tale. Practic, stilul hainelor tale determină caracterul de bază al aspectului tău general. 

Prin urmare, alegerea unui lanț aur bărbați potrivit, depinde în mare măsură de culorile, croiurile și stilul hainelor. Imaginea exterioară subliniază cel mai bine și cel mai eficient carisma ta. Poate fi lămurit totul folosind un exemplu clar: într-un costum pantalon clasic-chic pentru petrecere, alegerea bijuteriilor va fi cu siguranță și clasică și destul de rezervată. Stivuirea și stratificarea sunt de obicei folosite aici într-o formă bine dozată. Dacă este o petrecere, gen festival colorat si aerisit de vară, ar trebui să alegi mai multe brățări sau lanțuri purtate unul peste altul, pentru a dezvălui o sexualitate minunat de casual și o lejeritate extravagantă în acest cadru foarte informal.

Combinații atemporale pentru petreceri în stil rock

Dacă ție, ca domn, îți place în mod deosebit să porți blugi albaștri, tricouri uni albe sau negre și poate o jachetă de piele la o petrecere, atunci când vine vorba de stratificare, combinația de mai multe brățări cu un ceas de mână sport este o modalitate excelentă de a da aspectului tău o întorsătură sofisticată. Brăţările pot fi exclusiv din aur, de exemplu. O astfel de combinație este absolut atemporală și, prin urmare, arată încă revigorant de neconvențional, autentic și cool. Daca ţie, ca bărbat, ți-ar plăcea să îndrăznești ceva mai mult, un mix de brățări de aur sunt ideale pentru asta. 

Dacă vrei să condimentezi stilul rock fermecător la o petrecere în acest stil, adaugă pur și simplu unul sau două inele neobișnuite pentru bărbați, ca un element de atracție suplimentară. Alegerea hainelor și bijuteriilor pentru bărbați pentru o petrecere, este întotdeauna influențată de mai mulți factori: preferințele personale, precum și evenimentul la care urmează să mergi. Efectul bijuteriilor nu este determinat exclusiv de cantitate, dar este foarte important. Pe suprafețele libere ale pielii, mai ales dacă este bronzată, un lanț aur bărbați își pot desfășura pur și simplu strălucirea fascinantă mult mai netulburată și, prin urmare, deosebit de impresionantă.

Bijuterii pentru bărbații moderni

Mulți bărbați nu folosesc accesorii în procesul de creare a imaginii lor, atunci când merg la o petrecere.  Există o părere că reprezentanții sexului puternic nu ar trebui să se decoreze în mod inutil și să atragă atenția cu aspectul lor scandalos. Aceasta este doar o părere foarte conservatoare și ar trebui să înceteze. Bărbații moderni de astăzi, dedică o cantitate imensă de timp imaginii lor și vor să arate nu mai puțin stilați decât frumoasele care îi însoțesc la petreceri.
Un lucru este evident, băieții se feresc de accesorii și bijuterii doar pentru că nu știu întotdeauna cum să le combine corect și cu ce să poarte. Lanțurile de aur sunt destul de purtate de bărbați. La spectacolele caselor de modă celebre, modelele au ieșit în costume elegante la care au accesorizat un lanţ aur bărbați. Dacă preferi brățările, atunci poartă-le și pe ele. Sunt încă populare și nu renunță la pozițiile lor de top. Merită să acorzi atenție bijuteriilor din aur, care sunt în trend pentru bărbați în acest sezon.

Lasă un comentariu