Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

De ce sa-ti achizitionezi un frigider side by side pentru locuinta ta?

Bucatariile inseamna mai mult decat doar gatit. O bucatarie este un spatiu in care membrii familiei se pot conecta, distra si impartasi amintiri. Bucataria reflecta personalitatea bucatarului. Nu mai este vorba doar despre estetica sau comoditate – un frigider side by side poate fi un instrument util pentru organizarea alimentelor si a bauturilor, astfel incat sa le gasiti usor. Un astfel de frigider ofera o depozitare excelenta, astfel incat produsele sa poata fi reperate mult mai repede.

Frigiderul side by side va va ajuta sa scapati de dezordinea din frigider, punand totul intr-un singur loc, astfel sa stiti ce trebuie consumat mai intai. Un frigider side by side este o alegere populara pentru multe bucatarii. Are mai mult spatiu in interior decat un model traditional, dar este inca suficient de compact pentru a incapea in spatii inguste.

Optimizarea spațiului, un obiectiv pentru fiecare incapere

Exista multe motive pentru care oamenii cumpara frigidere side by side. Un avantaj major este ca economiseste spatiu, deoarece ocupa mai putin loc decat un traditional frigider cu congelator. Frigiderele side by side sunt, de obicei, mai eficiente din punct de vedere energetic decat predecesorii lor, datorita volumului interior mai mare, care permite caldurii sa se raspandeasca mai rapid.

Frigiderele side by side functioneaza excelent in cazurile in care aveti nevoie de mai mult spatiu si de multa flexibilitate. Frigiderul side by side ofera mai mult spatiu si este, de asemenea, mai usor de curatat, deoarece peretii interiori sunt plati, spre deosebire de un congelator superior. De asemenea, ofera mult mai multa flexibilitate, deoarece permite un acces mult mai rapid la alimente.

Astfel de frigidere sunt excelente pentru familiile cu mai multi membri, dar si pentru sportivii de performanta care trebuie sa aiba o alimentatie cat mai variata.

Capacitate mare de depozitare

Caracteristica principala a acestui model este capacitatea sa de stocare datorita volumului aparatului. Din punct de vedere vizual, pare sa cuprinda doua frigidere, dar de fapt este doar unul, cu doua usi. Designul sau are o oarecare asemanare cu un dulap cu doua usi. Si in cazul frigiderului side by side, in momentul in care se deschide usa, se pot observa toate produsele dinauntru. Un avantaj pentru consumator, deoarece dintr-o singura privire puteti captura rapid tot ceea ce este continut in frigider.

Datorita latimii sale, poate stoca o cantitate mare de alimente, care poate dura mai mult de 1 pana la 2 saptamani. Rafturile, cosurile side by side si alte compartimente va permit sa depozitati suficienta hrana pentru intreaga familie. Prin urmare, nu trebuie sa cumparati la fiecare doua zile, deoarece aveti inca multe produse stocate. De asemenea, daca sunteti cineva care are propria afacere cu alimente, acest frigider ar fi convenabil pentru ca permite depozitarea unui numar mai mare de produse.

Organizare

Un frigider side by side are, de asemenea, un frigider separat si un congelator. Cu toate acestea, spre deosebire de frigiderele standard, congelatorul este situat pe o parte si frigiderul pe cealalta parte. Intre timp, frigiderele standard au congelatorul in partea de sus sau de jos si invers. Cu aceasta, va puteti organiza bunurile mai bine decat alte frigidere tipice.

Dispunerea frigiderului side by side consta intr-un numar egal de rafturi pe fiecare parte, permitandu-va sa organizati produsele in categorii. De asemenea, pentru ca oricine le poate accesa, mancarea nu se va descompune in compartimentul din spate. Pe scurt, acest frigider va permite sa va familiarizati cu locatia alimentelor.

Este ideal pentru familiile numeroase, dar si pentru familiile care au mai multi copii. Fiind scunzi, acestia nu vor putea ajunge la alimentele depozitate pe rafturile superioara. Frigiderele side by side au un numar mai mare de compartimente, pe fiecare parte, chiar si la nivelurile inferioare. Deci cei mici vor putea ajunge cu usurinta la produsele dorite.

Acces usor

Deoarece frigiderul este impartit pe jumatate, in mod vertical, membrii gospodariei de diferite inaltimi au acces zilnic la alimentele lor preferate. De exemplu, daca aveti copii mici si le plac capsunile sau laptele cu ciocolata, puteti plasa aceste alimente pe partea de jos a frigiderului. Si pe partea side by side a congelatorului, puteti pune inghetata pe partea de jos, astfel incat acestea sa fie la vedere. Acest tip de frigider este usor de utilizat pentru orice varsta si dimensiune.

Avand in vedere ca exista o putere mare si eficienta din punct de vedere energetic, este intotdeauna recomandat sa optati pentru Frigidere A+++, A+, A+ +, pentru a va bucura de economii mai mari de energie.

Lasă un comentariu