Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

De ce să alegi șuruburi cu bandă adezivă în locul celor clasice?

Nimănui nu-i plac găurile din pereți, dar avem nevoie de acestea pentru a putea agăța diferite piese de mobilier prin casă sau chiar în afara casei. Și nu avem nevoie de șuruburi doar pentru asta, ci există multe situații în care te afli cu bormașina în mână pentru a da câteva găuri în pereți. 

Gândește-te ultima dată când ai fost nevoit să dai găuri în pereți și nu ai centrat prea bine gaura. Se poate întâmpla oricui. Poate fi dificil să calculezi locul exact unde ai nevoie de gaura respectivă. Așa că ajungi să faci un compromis, lași gaura așa imperfectă cum e sau ajungi să dai trei, patru găuri până găsești poziția perfectă. 

Cum ar fi să existe soluția perfectă pentru găurile inestetice din casa ta? O soluție care să elimine complet disconfortul de a-ți găuri pereții casei? Pentru că există, iar dacă ți-ai imaginat că este simplu, rapid și practic, atunci ai dreptate. Acum poți înlocui șuruburile clasice cu șuruburi cu bandă adezivă. Uită de bormașină, de sunetul îngrozitor al acesteia și de mizeria lăsată în urma găuririi pereților. 

tesa_SMS_77765_step_6of11

Citește în continuare acest articol pentru a afla care este secretul și cum funcționează aceste șuruburi cu bandă adezivă. 

Șuruburi cu bandă adezivă – cum funcționează? 

Șuruburile cu bandă adezivă sunt noua soluție de fixare pe perete, puternică și ușor de folosit. Știm că poate părea un vis, dar este o realitate certă. Acum poți avea pereți fără găuri. “Nie wieder bohren” este soluția brevetată care, în traducere liberă, înseamnă “nu mai găuri niciodată”. 

Sistemul șuruburilor cu bandă adezivă este proiectat astfel încât să îți permită să montezi articole cu o greutate de până la 10 kilograme pe șurub. Vestea bună este că poți monta articole pe suprafețe dure și netede, atât în interior, cât și în exterior. Printre acestea se numără plăcile ceramice, tapetul și tencuiala. 

Două tehnologii inteligente definesc șuruburile cu bandă adezivă. Soluția “nie wieder bohren” mai sus menționată și tehnologia Powerstrips. Cea din urmă îți permite să îndepărtezi șuruburile fără urme, de pe suprafață. Așa că, nu doar renunți la găuri, ci și te asiguri că nu rămâne nici un fel de urmă când folosești șuruburi cu bandă adezivă. 

tesa_SMS_77765_step_7of11

În plus, situațiile în care nu reușești să centrezi exact șurubul sunt rezolvate datorită sistemului șuruburilor cu bandă adezivă care permite reglarea înălțimii obiectului tău după lipire. Încearcă doar să-l fixezi drept, iar înălțimea o vei putea ajusta după aceea. Montarea și fixarea articolelor în casă și în afara acesteia nu a fost niciodată mai simplă.   

Cât de rezistente sunt aceste șuruburi cu bandă adezivă? 

Este de înțeles dacă ești puțin sceptic cu privire la rezistența șuruburilor cu bandă adezivă. Și noi am fi dacă nu am știi cât de calitativă și performantă este banda adezivă folosită pentru aceste șuruburi. Dar, fii fără grijă! Greutatea maximă de 10 kg care poate fi susținută de aceste șuruburi cu bandă adezivă se află în completă siguranță. Toate tehnologiile și mecanismele folosite sunt pentru a oferi siguranță și rezistență îndelungată obiectelor montate cu șuruburi cu bandă adezivă. 

tesa_SMS_77775_plaster_step_10of14

Uită de găuri și alege șuruburi cu bandă adezivă!

Ai încredere în soluțiile cu bandă adezivă pentru casă de la Tesa și descoperă o lume fără găuri!

Lasă un comentariu