Cum poti obtine un credit rapid cu aplicare online?

credit rapid cu aplicare online

Pentru planuri duse la bun sfarsit la momentul potrivit, precum si pentru solutionarea problemelor ori nevoilor personale in cel mai scurt timp cu putinta, un credit rapid cu aplicare online se poate dovedi o varianta cu adevarat utila.

In primul rand, astfel vei salva timp pretios pentru tine si ideile tale, fara a mai fi nevoit sa parcurgi drumuri incomode si costisitoare – mai ales in cazul in care locuiesti in mediul rural si ar trebui sa te deplasezi in zonele urbane limitrofe, unde sunt amplasate sediile sucursalelor bancare sau ale altor institutii financiare.

In al doilea rand, un credit rapid cu aplicare online de la o institutie financiara nebancara – IFN –, precum Provident Financial Romania, poate deveni si mai usor de obtinut cu ajutorul serviciului optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu.

Practic, rezolvi totul de acasa! Aplici simplu si rapid online, optezi pentru serviciul respectiv si primesti banii in mana in maximum 48 de ore, direct acasă , prin intermediul unui reprezentant de vanzari. Acesta te va vizita atat pentru inmanarea banilor si completarea formalitatilor necesare, cat si pentru plata periodica a ratelor (saptamanal sau lunar, in functie de tipul imprumutului Provident – Standard sau STAR).

Iata, mai exact, cum trebuie sa procedezi:

  • Completeaza formularul disponibil pe site, cu datele tale personale de baza (Nume, Prenume, Telefon, E-mail);
  • Apasa butonul Trimite, iar in cel mai scurt timp posibil un reprezentant al companiei te va contacta telefonic pentru preluarea solicitarii tale si stabilirea tuturor detaliilor.

De asemenea, in prealabil, iti recomandam sa folosesti calculatorul de credit rapid cu aplicare online disponibil si aici, care iti va indica exact perioada de rambursare, tipul de rate si modalitatea in care doresti sa primesti sau sa platesti imprumutul Provident. Prin intermediul acestui simulator de credit, vei putea afla care este valoarea ratei saptamanale sau lunare, in functie de suma pe care vrei sa o soliciti, precum si alte detalii referitoare la costuri si servicii suplimentare.

Conditii minime de eligibilitate pentru un credit rapid cu aplicare online:

persoana majora, cu cetatenie romana;

– venit fix dovedibil (prin adeverinta de salariu, talonul de pensie sau printr-o interogare de la ANAF, pe care Provident o poate realiza cu acordul tau);

– adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de identitate);

– un numar de telefon valabil (pentru a stabili si mentine legatura cu reprezentantii companiei pe toata durata contractului).

Avantajele unui credit Provident:

– sume intre 500 si 20.000 de lei;

– rate fixe saptamanale sau lunare, in functie de tipul imprumutului;

– fara garanti sau garantii;

– informatii clare despre costuri si conditii;

– serviciu optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu.

Provident este prima institutie financiara care a lansat in Romania imprumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de aproape 140 de ani. De atunci (2006), compania a devenit cunoscuta in intreaga tara pentru rapiditate in acordarea creditului, transparenta in prezentarea tuturor costurilor si corectitudine in respectarea angajamentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *