Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Ce este un credit IMM rapid?

Solutionarea problemelor legate de investitiile in afacerea ta prin intermediul creditelor rapide nu este tocmai un aspect novice in societatea noastra, insa in continuare ridica foarte multe semne de intrebare, suspiciuni si opinii critice. Acestea pot fi rezultatul unei slabe informari ale publicului si asta pentru ca firmele care se ocupa cu acordarea creditelor se orienteaza, ca pe langa profitul personal pe care nu il putem nega, sa centreze clientul. Clientul este reprezentat de o firma care se afla in acel moment intr-un impas sau care se pregateste de dezvoltare, ceea ce, unei comunitati nu poate aduce decat beneficii.

Un credit IMM rapid este solutia practicata de extrem de multe firme, dar, totodata reprezinta si nevoia altora. Conform studiilor, sunt extrem de multe firme care ar putea accesa si nu doar ca ar putea, ci au nevoie sa acceseze un astfel de credit, insa se tem de ceea ce ei considera necunoscut. Desigur ca trebuie sa admitem si faptul ca noua metodologie a bancilor de a calcula dobanda nu este intocmai cel mai optimist lucru la care sa ne gandim atunci cand dorim sa colaboram cu o entitate juridica in acest sens. Teama de a nu se modifica dobanda, de a nu depinde de indicele ROBOR este probabil si cea care a limitat in ultimii ani antreprenorii spre a cauta si apela la solutii care intr-adevar le-ar optimiza afacerea.

Sunt eligibil pentru un credit IMM rapid?

Pentru a accesa un astfel de credit este necesar sa indepliniti cateva conditii selectate in urma unor cercetari de piata, pentru a preintampina situatiile neplacute. In primul rand, pe creditor il va interesa daca ai antecedente financiare negative, cum este si exemplul proceselor de executare silita sau incidentelor de plata. Putem face o comparatie relativa intre doua persoane, fara a vorbi despre entitati juridice: daca tu i-ai imprumutat prietenului tau o suma de bani, iar acesta a depasit de foarte multe ori termenul in care sa ti-i inapoieze, atunci cand prietenul tau va solicita o noua suma de bani de la tine, s-ar putea sa nu doresti sa mai repeti neplacuta experienta. Exact acesta este si modul prin care firmele care ofera credit IMM rapid opereaza cu persoanele fizice – va trebui sa reprezinti un om de incredere in fata lor si nu unul care tergiverseaza restituirea banilor imprumutati.

Un alt criteriu de care va trebui sa tii cont este durata de activitate din momentul deschiderii afacerii pana in faza in care doresti sa accesezi un credit rapid. Firma ta va trebui sa fie pe piata de cel putin 12 luni pentru a fi considerat eligibil in vederea acordarii unui credit. Creditorul va intelege ca problema ta financiara nu se raporteaza la lipsa banilor pentru investitiile de inceput, ci este o problema cu care te confrunti in urma unui an de activitate in care, eventual, lucrurile s-au derulat conform, iar afacerea a avut profit. Pe de alta parte, nici in cazul in care nu este vorba despre o problema, ci despre dorinta de a investi, creditorul nu iti va da curs solicitarii daca ai mai putin de un an de activitate.  

Lasă un comentariu