Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Buchete de flori care transmit dragostea

Atunci cand vrei sa iti arati sentimentele profunde de dragoste, clasicii trandafiri rosii sunt prima optiune a celor mai multi barbati. Dar stiai ca multe alte flori ii spun un romantic „Te iubesc”? Iti recomandam aici cateva buchete de flori care transmit dragostea.

Ce flori reprezinta dragostea?

Adesea asociate cu Valentine’s day si Dragobetele, trandafirii rosii sunt florile indragostitilor. Aceste flori sunt simbolul mitic al iubirii, sentimentelor romantice si dorintei, de aceea sunt cadoul perfect pentru jumatatea ta. Fie ca sunteti la inceput de drum sau aveti deja cateva decade impreuna, un buchet de trandafiri rosii de la IMOD Flowers ii vor transmite, cu siguranta, dragostea ta.

Lalelele rosii – asociate sau nu cu alte flori colorate – reprezinta dragostea adevarata si pura. Dar orhideele si bujorii sunt si ele asociate cu romantismul. Daca pana nu demult orhideele reprezentau rafinamentul, misterul si luxul, astazi ii vor arata iubitei tale cat de mult inseamna pentru tine. Ofera-i un buchet de bujori si ii vei declara cat de mult o iubesti.

Florile de culoare mai inchisa denota pasiune si sentimente puternice, in timp ce florile in culori deschise si pastelate simbolizeaza puritatea, afectiunea, respectul si prietenia. Daca vrei sa ii spui cat de importanta este pentru tine, alege o cutie cu trandafiri de culoare inchisa sau un buchet in forma de inima, cu florile dispuse intr-un superb aranjament ce atrage privirile si face inima sa tresalte.

Cum transmiti sentimentele tale cu buchete de flori

Cand ii daruiesti un buchet de trandafiri roz de pe IMOD Flowers, ii arati interesul crescand si iubirea ce se naste. Dar aranjamentul floral in care predomina trandafirii albi ii arata iubitei tale ca ii acorzi intreaga ta atentie si ca o vei astepta atat cat are ea nevoie. Pentru sentimente mai tandre si cateva note de senzualitate, in buchet trebuie sa se regaseasca si cativa trandafiri portocalii.

Crinii ii vor transmite dragostea ta, indiferent de culoarea florilor. Crinii se daruiesc in semn de apreciere si respect. Dar chiar si narcisele galbene ii pot spune ca o iubesti, caci aceste flori simbolizeaza inspiratia si o viata noua, plina de romantism si intimitate.

Cand nu stii ce flori ii vor transmite iubirea pe care i-o porti, cere ajutorul asistentilor de la IMOD Flowers. Daca scurta prezentare a aranjamentelor florale nu te ajuta sa te hotarasti, poti obtine un nou buchet, personalizat conform dorintelor tale. Astfel, iubita ta va sti ca te-ai gandit la ea si ca ai depus putin efort sa ii trimiti un dar mai personal.

Dar daca ai ganduri serioase si vrei sa va casatoriti candva, un aranjament floral cu floarea-soarelui o va asigura de certitudinea sentimentelor tale. Cu culorile sale deschise si vibrante, floarea-soarelui insenineaza ziua iubitei tale si promite o viata fericita alaturi de ea.

Inca nu i-ai spus astazi cat de mult o iubesti? Comanda un buchet de flori de la IMOD Flowers si transmite-i dragostea ta!

Lasă un comentariu