Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Beneficiile securizarii casei pentru copii

Securizarea casei implica limitarea accesului copiilor la tot ceea ce poate deveni un pericol pentru siguranta lor. Casele noastre pot parea foarte sigure pentru noi, ca adulti. Stim unde sa pasim, ce este toxic si ce ne pune in pericol sanatatea. Copiii, insa, nu sunt inca inzestrati cu darul experientei, asa ca trebuie sa-i ajutam putin. In timp ce toti parintii isi supravegheaza copiii la fiecare pas, exista solutii pentru a preveni riscurile imprevizibile si pentru a avea liniste sufleteasca fara sa-i urmareasca in permanenta pe cei mici.

Securizarea casei din toate unghiurile

Riscurile la care sunt supusi copiii pot proveni din diverse surse. Din acest motiv, trebuie sa ne gandim la accidentele care pot fi provocate de apa, incendiu, caderi, impiedicare, sufocare, blocare si pericole electrice. Ca adulti, este posibil sa nu observam niciodata ca aceste lucruri sunt periculoase, insa cei mici au un talent deosebit de a se rani din aproape orice cauza.

Prevenirea accidentelor provocate de usi si sertare

Curiosi din fire, copiii vor incerca sa deschida orice sertar sau usa pentru a vedea ce comori se ascund in dulap. Sigurantele pentru usi si sertare sunt extrem de eficiente in a bloca accesul copiilor la obiecte si produse interzise, care pot provoca accidente grave. De asemenea, nici prinderea degetelor in sertare nu este de dorit, sigurantele fiind extrem de utile in acest caz.

Porti de siguranta pentru scari si incaperi

De indata ce copiii devin mobili, vor putea sa isi faca propriul drum prin casa. In aceasta situatie, scarile devin unul dintre cele mai periculoase elemente din casa. Ia in considerare instalarea de porti de siguranta si blocheaza accesul copiilor la scari, camere cu pericol de sufocare (cum ar fi bucatarii, camere de zi si bai) si seminee.

Aparatoare laterala pentru pat

Pe masura ce copiii devin mai independenti, vor refuza sa mai doarma in patutul lor. Pentru a te asigura ca cei mici vor dormi in siguranta chiar si atunci cand nu mai sunt limitati de barierele patutului, poti instala o aparatoare laterala pentru pat din spuma cu memorie, cum este cea de pe buy4baby.ro/aparatoare-laterala-pat. Aparatoarea laterala ii va impiedica pe cei mici sa cada din pat in timpul somnului.

Pe langa protectiile enumerate mai sus, mai sunt cateva articole esentiale pentru siguranta copiilor, pe care ar trebui sa le iei in considerare:

  • Protectii pentru priza
  • Coltare si benzi de protectie pentru mobilier
  • Chingi pentru fixarea mobilierului de perete

Beneficiile acestor elemente de protectie pentru casa

O casa securizata te ajuta sa-ti protejezi copiii in timp ce ii lasi sa exploreze in voie. Utilizand articolele de protectie enumerate mai sus si nu numai, vei putea proteja copiii de diverse leziuni sau accidente grave. Este mult mai bine sa previi decat sa tratezi si, desi cea mai buna protectie este supravegherea permanenta a copiilor, elementele de siguranta sunt cele care ii salveaza atunci cand totul se intampla intr-o secunda. In plus, este important ca cei mici sa se dezvolte, sa invete si sa se joace in ritmul propriu. Prin securizarea casei, copiii pot explora liber si se pot bucura de un mediu sigur, fara sa se simta restrictionati.

Lasă un comentariu