Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Avantajele utilizării cutiilor de carton pentru mediu

Cartonul reciclabil și biodegradabil este o variantă sustenabilă și prietenoasă cu mediul, pe care tot mai mulți producători industriali și nu numai ar trebui să o integreze în activitățile lor. Este important ca fiecare dintre noi să manifeste o atitudine responsabilă față de natură și să încercăm să ne aducem aportul pentru reducerea poluării la nivel global.

MyEbox cutii ecommerce și accesorii de împachetat este unul dintre acei producători care încurajează folosirea de cutii carton pentru ambalare și transport, oferind opțiuni variate pentru ca bunurile să fie protejate și să ajungă la destinație în siguranță. Așadar, în afară de faptul că producătorii de optează pentru folosirea acestor cutii manifestă o atitudine bună față de mediu, protecția este și ea ridicată în timpul transportului sau în perioada depozitării obiectelor în cutiile de carton.

Ambalajele din carton u fost folosit inițial pentru a transporta în principal alimente de la producător la consumator sau de la un furnizor la un punct de desfacere, însă, în timp, s-au folosit tot mai des cutii depozitare pentru a păstra anumite obiecte în locuri sigure, departe de umiditate și de praf. În prezent, ambalajul din carton este folosit pentru a păstra aproape orice tip de marfă în timpul transportului sau chiar și pentru perioade lungi de timp.

În sectorul industrial, cutia de carton a câștigat teren în fața cutiei de lemn, devenind ambalajul de protecție și transport în produsele de larg consum deoarece este o variantă mult mai ieftină, dar și mai ușor de manevrat datorită faptului că este mult mai ușoară și, de asemenea, se poate plia atunci când nu ai nevoie de ea, spre deosebire de cutiile din materiale mai dure.

Un alt avantaj al cutiilor confecționate din carton îl reprezintă impactul asupra mediului. Fabricarea cutiei din carton este mult mai puțin dăunătoare pentru natură în comparație cu alte materiale, iar cartonul în sine este 100% reciclabil și biodegradabil. Cartonul ondulat se degradează complet într-o perioadă de maximum un an, iar atunci când este păstrat în condiții de umezeală, se degradează chiar mai repede. În plus, cartonul se poate reutiliza și recicla foarte ușor, în majoritatea localităților din România existând deja sisteme de colectare a deșeurilor care permit reciclarea.

            Cutiile din carton permit transportarea și depozitarea în siguranță a obiectelor diverse, de la documentele importante dintr-o companie și până la hainele pe care dorești, la un moment dat, să le donezi.

Lasă un comentariu