Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Versatilitate si flexibilitate asigurata cu plasa sudata zincata de la Marola!

Domeniul general al constructiilor reprezinta o arie care implica multa atentie, determinare si necesitatea de a folosi cele mai calitative materiale pentru ca rezultatele sa fie de lunga durata si sa reziste in timp. Plasa sudata zincata este un material ce se foloseste adesea in constructia de case, fiind baza pentru rezistenta peretilor. Echipa Marola.ro iti pune la dispozitie o gama diversa de produse care vine in ajutorul specialistilor si a personelor fizice din aceasta sfera!

Plasa sudata zincata nu trebuie sa lipseasca din proiectele tale!

plasa sudata zincata

Orice specialist din domeniu stie ca plasa sudata zincata este unul dintre cele mai folosite materiale de constructii cu scopul cresterii rezistentei peretilor, dar fiind folosita adesea si pentru reconsolidarea peretilor din diferite constructii, in special cele vechi. Unul dintre principalele scopuri pe care le are aceasta este sa creasca durata de viata a proiectului final, dar si rezistenta acestuia.

Otelul reprezinta materia prima din compozitia totala pe care o are plasa sudata zincata, astfel ca forma pe care o are ii confera alaturi de mataria de baza o rezistenta de doua ori mai mare. Astfel, aceasta are, teoretic, forma unei carcase ce prezinta bare de otel care sunt sudate si asezate perpendicular intre ele, avand fiecare cate un punct de intersectie.

Top 3 cele mai intalnite proiecte in care poti integra acest material

Adesea se intampla ca o constructie sau un proiect mai vechi sa necesite o renovare, in special daca aceasta are in interior ziduri realizate din caramida si se doreste consolidarea acestora. Plasa sudata zincata reprezinta solutia ideala pentru astfel de constructii, fiind alegerea numarul unu in randul mesterilor.

Faptul ca are o greutate redusa, acest produs se poate folosi cu usurinta fara prea mult efort depus din partea echipei de constructii. Acesta este un criteriu important de luat in considerare, mai ales daca se doreste folosirea acesteia pentru tavan. De asemenea, versatilitatea ii confera o alta particularitate, respectiv adaptabilitatea foarte usoara in orice tip de proiect. Aceasta poate sa fie extrem de usor combinata si cu alte tipuri de materiale.

Datorita structurii aparte pe care o are, poti sa te asiguri ca vei avea parte de un grad mare de flexibilitate. Pe langa cele mentionate anterior, mai poti integra plasa sudata zincata si in cadrul mediului gospodaresc. Alege gama de produse de la Marola si beneficiezi de transport asigurat pana la locatie!

Lasă un comentariu