Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Tuburi tigari: De ce sa alegi aceste produse?

Tuburile de tigari sunt realizate din hartie pre-rulata,  de obicei cu un filtru de acetat sau de hartie la final. Au aspect de tigara fumata, dar fara tutun sau orice alt produs de fumat inauntru. Dimensiunile variaza de la slim pana la king size. O cutie cu tuburi tigari poate avea pana la 1000 de tuburi.

O astfel de companie ce comercializeaza tuburi pentru tigari este Trabuc-Store. Detin o varietate de tipuri de tuburi, sub diferite forme, cu diferite arome, ambalate in diferite feluri pentru a satisface nevoile fiecarui client fumator. Preturile sunt accesibile tuturor iar unele produse se afla in oferte promotionale.

Cum arata un tub de calitate?

Cele mai bune tuburi pentru tigari sunt cele nerafinate, fara chemical, concepute pentru toate tipurile de fumatori, inclusiv pentru vegani. Calitatea tubului este foarte importanta pentru fumatori, si iti poate oferi o experienta mai placuta. Fiecare isi poate alege tipul de tutun preferat introducandu-l  in tigara cu un tub injector.

O varietate de tuburi tigari

Tuburile de tigari sunt disponibile in diferite marimi, arome, intensitati. In ceea ce priveste gustul, tubul poate fi intens, foarte intens, usor si mentolat. A-ti rula personal tigara iti da libertatea de a alege ce tip de tutun vrei sa folosesti si cantitatea sa. Sunt momente in care un fumator doreste sa fumeze mai mult tutun ce se arde mai repede sau doreste sa fumeze mai putin tutun, intr-o perioada mai lunga.

Factorul financiar

De ce nu, trebuie sa recunoastem ca este mult mai avantajos sa cumperi tuburi si sa-ti realizezi singur tigarile. Mai mult decat atat, iti va fi mai usor sa-ti contorizezi cantitatea de tigari fumate. Cate tigari iti pregatesti, atatea vei fuma.

Tigarile clasice vs tuburile pentru tigari

In primul rand, dimensiunea difera. Cel mai comun tub de tigara normal are 85 mm lungime. In cazul tuburilor de tigara vei putea gasi dimensiuni chiar si de 100 mm lungime.

Iti poti alege un tub de tigara cu o culoare preferata, diferita fata de clasicele tuburi de tigari industriale. Vechea combinatie de alb cu maro in cazul tigarilor comerciale poate deveni de domeniul trecutului. Este mult mai la indemana sa-ti creezi propriul tau look pentru tigari.

De asemenea, daca iti doresti o experienta de fumat fresh, poti opta pentru tuburile de tigari cu mentol. Acesta este un mare avantaj intrucat comercializarea de tigari clasice cu arome este interzisa intr-o mare parte din tarile Europei, chiar si in Romania.

In concluzie, daca esti fumator si doresti sa-ti personalizezi experienta de a fuma, poti da o cautare pe Trabuc-Store. Aici vei putea gasi  numeroase tuburi tigari, sub diferite forme, dimensiuni si arome, la preturi accesibile oricarui buzunar. Pe langa acestea, poti gasi foi de tigari, tutun, trabucuri si accesorii diverse.

Lasă un comentariu