Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Trebuie sa folosesc balsam de rufe? Ce scop are acesta?

Multi oameni folosesc balsam de rufe ca o chestiune de obisnuita atunci cand isi spala hainele, fara sa inteleaga cu adevarat cum functioneaza si ce face. Exista o multime de informatii despre utilizarea balsamului de rufe, motiv pentru care toata lumea are o parere diferita. Asadar, ne-am gandit sa incercam sa lamurim unele neintelegeri si sa te ajutam sa decizi daca doresti sau nu sa utilizezi si tu balsam de rufe.

​Cat de necesar este balsamul de rufe?

Raspunsul simplu la aceasta intrebare este: nu prea. Balsamul de rufe nu este necesar. Acesta nu contribuie la spalarea si curatarea hainelor, asa ca nu trebuie sa iti faci griji cu privire la indepartarea petelor sau la mirosurile persistente daca nu folosesti un astfel de produs. Asadar, balsamul de rufe nu este conceput pentru a face parte din procesul de curatare. Este un element suplimentar pentru spalari, adaugand ceva in plus. Pentru o curatare cat mai buna, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un detergent de rufe pe care sa-l achizitionezi de la un magazin de detergenti si parfumuri profesionale.

​Ce scop are balsamul de rufe?

Balsamul de rufe face exact ceea ce sugereaza numele sau – inmoaie tesaturile. Iti pastreaza hainele, prosoapele si lenjeria de pat placute la atingere, le ofera o aroma placuta si ajuta la evitarea sifonarii in timpul spalarii. Acest lucru poate fi deosebit de important daca nu iti place sa calci.

​Chiar functioneaza balsamul de rufe?

Absolut! Utilizarea balsamului de rufe in timpul spalarii este o modalitate eficienta de a reduce sifonarea, de a lasa hainele mai moi si de a le oferi un miros frumos. De asemenea, balsamul de rufe poate prelungi durata de viata a hainelor prevenind “agatarea” cauzata de electricitatea statica si evitand uzura.

​Poate balsamul de rufe sa deterioreze uscatorul de rufe?

Este adevarat ca reziduurile de la detergenti si balsamuri se pot acumula daca nu ai grija de masina ta de uscat haine. Dar o simpla clatire cu apa si sapun, precum si golirea regulata a rezervorului de scame, va avea grija de asta.

​Va afecta prosoapele balsamul de rufe?

Balsamul de rufe face prosoapele mai moi si mai pufoase si, prin urmare, mai placut de utilizat. Cu toate acestea, reduce capacitatea de absorbtie a prosoapelor in timp. De aceea, recomandat ar fi sa folosesti balsam de rufe pentru prosoape doar o data la cateva spalari. De asemenea, cel mai bine este sa eviti utilizarea balsamului pe prosoapele din microfibra.

Lasă un comentariu