Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Sunt tatuajele la moda si in 2022?

Tatuajele fac parte din arta, iar arta nu se va demoda niciodata. Suntem conceputi sa construim si sa imbratisam frumosul, asa ca, raspunsul este DA, tatuajele sunt la moda si in anul 2022.

La fel ca si in alte arii ale industriei frumusetii, tatuajele se vor duce dupa un anumit tipar, intr-un an fiind anumite tatuaje la moda, iar in alt an fiind alte modele.

Exact si cum a fost acum cativa ani cu tatuajele lineare ce reprezentau animale, flori, peisaje si multe alte idei. Asta nu inseamna ca ele sunt demodate sau ca ar trebui sa le evitati, ci doar trebuie sa stiti ca sunt o multime de alte modele dintre care puteti sa alegeti.

Arta tatuajelor tocmai din acest motiv este atat de spectaculoasa. Un desen simplu poate reprezenta o persoana din toate punctele de vedere. In plus, ceea ce pe o persoana o poate reprezenta ideal, pe o alta ar putea-o pune intr-o postura deloc favorabila.

Alegerea tatuajelor trebuie sa fie facuta cu multa atentie, dupa o perioada in care ati inteles ce inseamna aceasta arta si dupa ce ati analizat o multime de modele de care sunteti atrasi.

Moda tatuajelor in 2022 

Fata de anii precedenti, tatuajele colorate au inceput sa explodeze, mai ales in randul tinerilor ce isi doresc sa se exprime cat mai deschis. Acestea ies mai mult in evidenta si reusesc sa scoata la iveala caracterul persoanelor care le poarta.

Asa ca, tatuajele monocrome nu mai sunt cap de lista. Tatuajele cu o adevarata semnificatie in spate vor fi din ce in ce mai vibrante, pigmentii colorati punandu-le in evidenta, fie ca apelezi la culori pastel sau la cele vibrante, sigur vei fi multumit de tatuajul tau si peste ani de zile.

Umbrele au intrat si ele in lumina reflectoarelor. Nu toata lumea vrea un tatuaj ce sa atraga priviri, asa ca tatuajele traditionale inca sunt la moda si vor fi in fiecare an. Un chip de fata ce este alcatuit doar din umbre va reflecta exact ceea ce iti doresti tu sa reflecteze.

Pe langa tatuajele colorate si cele traditionale, tatuajele water color sunt si ele o tendinta acum si in lumea desenelor pe piele, nu doar a picturii. Ele presupun folosirea unor “pete” de culoare, ca si cum ai arunca cu pensula pe perete la nimereala si cu nonsalanta.

Minimalismul ramane si el in ton cu moda si in anul 2022. Ele, de obicei, vor sugera o semnificatie mult mai profunda, fiind o alegere perfecta pentru ceea ce te reprezinta sau te-a format pe tine ca persoana. Tatuajele minimaliste nu vor iesi in evidenta si nu vor atrage priviri, astfel, daca iti doresti un tatuaj care sa nu te afecteze sub nici o forma, unul minimalist poate fi alegerea perfecta.

Primul tatuaj si pregatirile de dinainte

In primul rand, trebuie sa te cunosti foarte bine pe tine insuti: ce placeri ai, ce caracter ai, ce te face fericit, ce te face sa tresari de fiecare data, cine si ce este cel mai important pentru tine si asa mai departe. Fiecare detaliu conteaza si nimic nu trebuie lasat deoparte. Un tatuaj nu este ca si cele din gumele de mestecat care trec dupa cateva spalari, va fi imprimat in pielea ta pe viata, asa ca incearca sa faci o alegere cat mai potrivita pentru tine.

Din cauza ca tehnica de tatuare este destul de dureroasa, pentru primul ti-as sugera sa iti alegi o zona mai putin dureroasa, ca sa vezi cum este. Desigur, si tattoo artistul este foarte important. Asigura-te ca te duci la un profesionist ce are pregatire, atat in domeniul tatuajelor, cat si din punct de vedere sanitar. Vorbim de ace si de faptul ca ele iti vor creea o rana in timpul procesului, astfel va iesi si sange. Cineva care stie cu adevarat ceea ce face, va desface in fata ta acul cu care va urma sa-ti faca tatuajul.

Alegeti un tatuaj care sa te reprezinte, fara sa iti faci toata mana sau tot piciorul din prima. Ia-o dreptat si bucura-te de proces. Primul tatuaj va fi extrem de emotionant si-ti va provoca multa multumire, daca ti l-ai dorit cu adevarat si ai ales un salon in care profesionalismul este pus pe primul loc.

Trebuie sa stii ca dupa ce ti-ai finalizat tatuajul va trebui sa ai mare grija de el. Spala-l si unge-l cu o crema speciala care hidrateaza in profunzime pentru a avea un rezultat perfect dupa perioada de vindecare si pentru a evita potentialele complicatii.

Lasă un comentariu