Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Spoturi LED | Detalii cheie despre tehnologia in voga

Ce trebuie sa cunosti despre spoturi LED

Dupa cum stim cu totii, tehnologia LED face progrese in zilele noastre, iar astfel de spoturi LED devin din ce in ce mai cautate.

Daca te-ai hotarat de curand sa iti renovezi locuinta si ai nevoie de cateva elemente cheie care sa atraga privirea, atunci ai solutia perfecta. Alege spoturi LED si bucura-te de o noua tehnologie care face designul unic si inteligent in acelasi timp.

In acest articol, vei invata cum sa folosesti spoturile LED intr-un mod special acasa.

Elemente care trebuie luate in considerare la cumpararea spoturilor LED

spoturi led

In restul acestui articol, iti vom arata cateva elemente de care trebuie neaparat sa le iei in considerare atunci cand te decizi sa dai camerei tale un aspect mai modern.

Inainte de a incepe sa cumparati un sistem de iluminat bazat pe spoturi cu LED, trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • Cand va fi folosita mai mult camera, pe zi sau noapte?
  • Ce activitati vei face in acea camera: vei lucra, vei citi, vei dormi sau vei primi oaspeti?
  • Ce parti ale camerei au nevoie de cat mai multa lumina?
  • Ce fel de lumina ai nevoie in acea camera?

Daca camera este dedicata lecturii, atunci ai nevoie de niste spoturi LED, care pot fi amplasate foarte bine, astfel incat sa iti ofere o lumina buna de citit. Daca te uiti la televizor in sufragerie mult timp, trebuie sa instalezi spoturi LED reglabile pe tavan pentru a preveni reflectarea luminii pe care o emit pe ecranul televizorului.

Spotur ce se monteaza in podea – De ce nu?

Daca ai in plan sa instalezi spoturi LED pe podea pentru a beneficia de aceste efecte speciale, designerul recomanda sa nu le instalezi in toata casa, ci doar intr-o anumita zona, care va fi punctul central al incaperii. In plus, o alta sugestie este ca este recomandat sa alegeti parchet maro deschis sau deschis la culoare pentru a le instala.

Majoritatea oamenilor instaleaza spoturi cu LED in bucatarie pentru ca au intotdeauna nevoie de lumina suplimentara, dar acesta nu este singurul loc in care pot fi folosite cu succes.

Alege-ti modelele favorite accesand electric-concept.ro!

Lasă un comentariu