Solutii pentru evenimente mici si mijlocii

corturi evenimente

Mai multe corturi evenimente pot fi asamblate in mod liber in diferite spatii pentru a crea un complex mare de doua sau trei corturi. Clemele stabile asigura si stabilizeaza corturile de evenimente atat pe vreme de ploaie, cat si pe ninsoare. Exemple de corturi evenimente mici si mijlocii:

  1. Cort pliabil de 6 metri x 3 metri

Acest cort de marime redusa este potrivit pentru targuri. Pe langa faptul ca este impermeabil, este usor de montat si pliabil, in ciuda structurii metalice.

  • Cort pliabil de 3 metri x 3 metri

Acest tip de cort este pliabil, usor de montan si se poate utiliza individual sau conectate de alte corturi de evenimente de acelasi fel.

  • Cort pagoda de 5 metri x 5 metri

Acesta este potrivit pentru organizarea de standuri expozitionale, pentru targuri si expozitii in aer liber. De asemenea pot fi folosite drept backstage pentru marile concerte.

  • Cort pagoda premium de 5 metri x 5 metri

Fiind un cort foarte solicitat pe perioada pandemiei, acesta este cel mai versatil model de cort care poate fi utilizat separat sau impreuna conectat cu alte corturi evenimente de aceeasi dimensiune.

Avantaje si dezavantaje pentru corturi evenimente mici si mijlocii

Avantajul principal este ca un astfel de cort poate fi montan in orice spatiu, langa o cladire sau chiar in aer liber conectat de alte corturi evenimente de acelasi tip. Dezavantajul este ca uneori spatiul dispus de un cort pentru un eveniment mijlociu poate fi mai mic, de aceea trebuie ca organizatorii de evenimente sa se orienteze catre corturi evenimente de dimensiuni mai mari.

Alt avantaj este ca acest tip de cort se poate printa cu usurinta cu logo-ul firmei pentru care organizati evenimentul. Astfel va faceti reclama si atrageti mai multi invitati sau vizitatori, depinde de evenimentul pe care il creati si promovati. Dezavantajul este ca trebuie sa cumparati cortul, deoarece vi-l personalizati. Astfel dezavantajul se transforma in avantaj si il veti putea utiliza cu fiecare ocazie si fiecare eveniment la care veti dori sa participati.

In ziua de astazi, totul devine mai usor cu o mana de ajutor. Alegerea unui cort potrivit pentru evenimentul tau implica documentare si organizare. Pentru o mai buna organizare intr-un timp scurt, la EventStuff primesti toate sfaturile necesare si evenimentul tau e ca si finalizat din punctul acesta de vedere. Ceea ce ramane de facut in urma inchirierii corturilor, este sa te bucuri de munca ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *