Rochia de mireasă trebuie să fie aleasă în funcție de forma corpului

Ziua nunții este un eveniment foarte important pentru cei doi miri. Ei vor trece prin multe trăiri interioare, emoții, stress și este foarte greu să mai fi atentă și la rochie atunci când te vei poza cu invitații. Rochia de mireasă trebuie să fie confecționată perfect pe corpul tău, și să fie modelul potrivit pentru construcția ta. Rochia de mireasă este cel mai important articol vestimentar din viața unei femei. Din această cauză viitoarea mireasă se și stresează foarte mult, tocmai ca să reușească să găsească din multitudinea de rochii de mireasă pe cea mai potrivită pentru marele eveniment din viața sa. Ziua nunții este mult așteptată și ar trebui să te informezi în legătură cu cea mai potrivită rochie de mireasă pentru ține.

Rochia de mireasă potrivită pentru corpul în formă de clepsidră

Pentru un astfel de corp, talia este mică și îngustă, abdomenul este plat și fundul este bombat. Nu este importantă înălțimea pentru că este posibil să regăsești aceste caracteristici atât la rochiile de mireasă de statura mică cât și la o înălțime peste medie. Orice model de rochie poți alege pentru că toate vor armoniza perfect pe acest corp, atât rochia de mireasă tip prințesă cât și rochia de mireasă tip sirenă. O rochie de mireasă tip prințesă este perfectă pentru un astfel de corp. îl acea rochie te vei simți regina unui bal, și vei putea fi cu adevărat o mireasă frumoasă.

Rochia de mireasă potrivită pentru corpul în formă de triunghi

Un astfel de corp are evidențiată zona șoldurilor și a posteriorului, iar șoldurile sunt mai mari decât umerii. Partea inferioară este mai accentuată și mai voluminoasă decât partea superioară. O rochie de mireasă tip A-line este rochia perfectă pentru miresele care își doresc ceva special. Acest tip de rochie este cea mai lejeră dintre toate tipurile de rochii care există.

Rochia de mireasă potrivită pentru corpul în formă de triunghi inversat

Acest corp are un bust generos dar cu șolduri mici, și ca să eviți această discrepant trebuie să eviți rochiile mulate pe corp sau rochiile fără umeri. Poți opta din multitudinea de rochii de mireasă prințesă, pentr că ele vor echilibra vizibil corpul. Vei putea fi frumoasă în partea de sus pentru că bustul va fi încadrat într-un corset atent ales. Iar partea de jos îți va crea aspectul de prințesă pe care și-l dorește orice mireasă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *