Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Protejeaza-ti casa cu tabla acoperis de la Bilka

Printre multitudinea de modele de acoperis, tigla metalica este cea mai cunoscuta tabla acoperis datorita rezistentei acesteia. Avantajul este ca tigla metalica este functionala si estetica in acelasi timp, avand diferite stiluri, culori calde si garantia impermeabilitatii.

Tabla acoperis de calitate

Asa cum exista multe alte elemente exterioare ale casei, acoperisul este puternic expus la variatiile climatice. Indiferent daca este caldura, frig sau vant, aceste fenomene ale naturii pot degrada mai repede decat am crede performantele acoperisului.

Tigla metalica este un material de invidiat, este una dintre putinele solutii de pe piata care rezista la inghet. Din acest punct de vedere este chiar materialul din care este conceput palca care functioneaza in favoarea vremii. Capacitatea de a nu se deforma si de a rezista la impact sunt doua proprietati ale metalului confera placilor o mare rezistenta.

Alte argumente pentru tabla acoperis

Un alt argument puternic este rezistenta placilor metalice la incarcarea cu zapada in timpul iernii. Dupa cum bine stie toata lumea, zapada este unul dintre cei mai mari dusmani ai acoperisului in timpul iernii. Acumularea de zapada pe acoperis poate provoca daune semnificative, cum ar fi caderea acoperisului. De ce se poate intampla acest lucru? Acoperisurile sunt proiectate din diferite materiale grele sau mai usoare pentru a tolera o anumita greutate. Datorita greutatii sale foarte mici si a rezistentei ridicate, cantareste cu mult mai putin decat o tigla de beton sau teracota. Acesta este principalul argument pentru care placile metalice sunt populare in climatul montan. Tinand cont de costul renovarii unui acoperis, durata de viata anuntata de fabricantii de tigla metalica nu trebuie lasata la intamplare, astfel ca un acoperis montat conform reglementarilor, trebuie sa tina minim 50-60 de ani.

Ganditi-va la un acoperis de tigla ca la o investitie pe tot parcursul vietii care va va rasplati cu o valoare de vanzare mai buna atunci cand veti hotari sa vindeti proprietatea. Si in plus, pentru ca materialul este atat de usor, tigla metalica poate fi intalata peste sindrilele deja existente pe casa, economisind astfel costul si timpul eliminarii acestora.

Principalul motiv pentru care proprietarii de case se indreapta catre acoperisurile din tigla metalica este simplu: acestea nu vor sa mai auda niciodata despre acoperis in viata lor. Vor ceva durabil, de calitate, chiar pentru urmatoarea generatie. Prin urmare, este important sa verificati conditiile exacte de garantie oferite de producator si instalator pentru viitorul acoperisului si al casei dumneavoastra.

Lasă un comentariu