Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Produsele de frizerie indispensabile intr-un salon

Exista o multime de produse folosite in orice frizerie, care cresc eficienta si calitatea procesului de tuns. Administrarea unui salon de frizerie este o sarcina destul de anevoioasa, de aceea trebuie alese cele mai bune astfel de produse.

In primul rand, atunci cand vorbim despre aceste produse frizerie, un scaun de frizer este un lucru la care trebuie sa va ganditi. Acesta poate fi atat extravagant, cat si functional. El este de cele mai multe ori prevazut cu o pompa, aceasta permitand reglajul pe inaltime. Un astfel de scaun are picior cromat sau negru de obicei, astfel incat intretinerea sa sa fie una cat mai facila. Scaunul de frizerie mai poate fi realizat dintr-un material sintetic sau chiar din piele naturala, dar in acest caz, pretul va fi si el unul mai mare. Este important sa se potriveasca ca aspect cu salonul. De asemenea, un astfel de scaun mai trebuie sa ofere si o functionalitate crescuta, iar clientul sa se simta cat mai comod in acesta. Ideal ar fi ca acest scaun sa fie unul cat mai robust, rezistent, dar si sa prezinte o functionare hidraulica.

Masina de tuns face parte si ea din lista de produse frizerie pe care orice frizer trebuie sa le aiba in vedere. Aceasta trebuie sa va faca sa va simtiti cat mai confortabil, astfel incat sa o puteti stapani cat mai bine. Se mai recomanda si o masina de tuns de rezerva, astfel incat sa se evite eventualele accidente si sa nu fiti nevoiti sa va intrerupeti activitatea pentru ca masina de tuns nu mai functioneaza. Masina de tuns trebuie sa fie cu cablu, astfel incat sa se asigure toata forta de taiere si de preferinta sa fie una cat mai fiabila, dar si putin galagioasa. Aici gasiti mai multe produse pentru fizerie.

Un frizer mai poate avea la indemana si o masina de contur, aceatsa fiind folosita pentru a elimina firele de par firave sau mai putin crescute. Ea mai poate fi folosita si pentru a curata zone in care nu ar trebui sa fie par sau mai poate fi folosita si daca clientul isi doreste un anumit desen sau diverse linii.

Foarfecele de tuns profesional este si el unul dintre instrumentele de care frizerul are nevoie. Este foarte important ca acesta sa fie de o calitate superioara, fie ca vorbim despre un foarfece de tuns sau de filat. Tineti cont ca acest foarfece poate fi pe diferite marimi, el avand aspect lucios sau nichelat. Accesoriile de tuns sunt si ele importante, acestea gasindu-se intr-o frizerie. Printre acestea se numara clamele sau agrafele. De tuns pentru prins parul. De asemenea, produsele de unica folosinta precum manusile de unica folosinta, dar si gulerele pentru tuns sunt si ele obligatorii intr-un astfel de salon de frizerie. In acest fel, se poate pastra igiena. Clientul va putea fi si el protejat impotriva eventualelor accidente care ar putea aparea in manuirea vopselelor de pe par. Acestea ar fi cam cele mai importante produse dintr-o frizerie.

Lasă un comentariu