Festivalul Rovegan 2024, o experienta culinara pe care nu vei vrea sa o ratezi toamna aceasta!

Esti pasionat de gastronomia sustenabila si vrei sa afli mai multe despre aceasta? Trebuie sa participi la Festivalul Rovegan ce va avea loc in luna septembrie, in zilele de 13, 14 si 15! Evenimentul se va desfasura in decorul impunator al gradinii Senatului din Palatul Parlamentului si promite sa fie o adevarata sarbatoare a diversitatii culinare, a muzicii si a educatiei pentru un viitor mai verde.

​Produse culinare pentru toate gusturile

Festivalul Rovegan este evenimentul pe care nu ai voie sa il ratezi daca esti un gurmand cu o constiinta ecologica. Aici vei descoperi o multitudine de preparate pentru toate gusturile si pretentiile, de la meniuri vegane si vegetariene pana la mancaruri pesco-ovo-lacto-vegetariene! Propunandu-si sa ofere delicii culinare, insa cu responsabilitate fata de natura, fiecare stand din cadrul festivalului reprezinta o poarta spre noi arome si texturi, invitandu-si curiosii sa descopere si sa se bucure de mancaruri care nu sunt doar bune la gust, dar si benefice mediului inconjurator.

​Muzica live

Iar pentru ca niciun festival nu poate fi complet fara muzica, la Festivalul Rovegan vei asista, de asemenea, la diferite spectacole muzicale cu artisti de renume ce te vor incanta cu ritmuri de jazz, muzica electronica si nu numai. Asadar, vei avea parte de o experienta culinara si vizuala cu o coloana sonora ideala.

​Activitati educative si distractive

In cadrul acestui eveniment nu numai ca vei avea posibilitatea de a incerca fel si fel de preparate culinare delicioase, dar iti vei si imbogati cunostintele despre alimentatia sanatoasa. Astfel, la Festivalul Rovegan vei putea lua parte la diferite ateliere si workshop-uri ce isi propun educarea publicului in ceea ce priveste un stil de viata sanatos si sustenabil. Mai multi specialisti in nutritie, bucatari celebri si activitsti pentru mediu iti vor dezvalui informatii si sfaturi importante, ajutandu-te sa constientizezi ce impact au alegerile noastre alimentare asupra propriei sanatati si a planetei.

Festivalul Rovegan nu este un simplu eveniment culinar, este o ocazie minunata de a invata mai multe despre sanatate, mediul inconjurator si sustenabilitate! Asadar, nu iti face alte planuri in zilele de 13-15 septembrie si indreapta-te spre Palatul Parlamentului pentru a te bucura de tot ceea ce ofera acest eveniment unic! Vezi mai multe detalii pe https://www.roveganfestival.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *