Femeia niciodată pregătită apelează la Stailer

Invidiați și voi pe acele femei care sunt parcă mereu pregătite. Ies din casă fără să își fi făcut mare lucru la păr, nu se machiază, dar au o frumusețe naturală de invidiat. Sunt rare cazurile, căci mare parte dintre reprezentantele publicului feminin chiar dacă sunt frumoase, nu se consideră astfel. Așadar nu sunt pregătite să iasă din casă până când nu au grijă de look-ul lor.

Saloanele de înfrumusețare sunt luate cu asalt, mai ales acum post pandemie când sunt și deschise. De la servicii de beauty și întreținere, epilare, poate chiar epilare definitivă și până la cele de schimbare de look, orice femeie are ce face într-un salon încât să își petreacă ore bune aici. Iar când are nevoie de o programare, platforma Stailer.ro este la îndemână.

Stailer revoluționează modul în care vă faceți programări la salon

Dacă nu ați auzit până acum, Stailer este acel gen de platformă ce vine cu aliniere în rândul digitalizării. Vă ajută să vă programați în timp record la un salon din oraș. Este, deocamdată, valabil pentru orașele Cluj Napoca, Iași, București, Timișoara și Oradea, dar sunt șanse ca în viitorul cât mai apropiat să se extindă. Așadar, dacă sunteți din unul din aceste orașe ar fi chiar păcat să nu beneficiați de toate avantajele puse la dispoziție de o platformă cu acces gratuit pentru publicul larg.

Concret, Stailer cere doar accesarea paginii și selectarea serviciului de interes. Un filtru activ vă întâmpina pe prima pagină, acolo unde trebuie să menționați ce tip de serviciu doriți, la ce oră și dată, în ce oraș și pentru cine. De menționat aici că serviciile de acest gen sunt valabile și pentru publicul masculin, în saloane de nișă, pentru acces facil la tuns, epilat, stilizat sprâncene sau barbă etc.

În doar câteva secunde sunt afișate toate datele de interes. Adică lista de saloane cu disponibilitate pentru public. Alegeți ce corespunde cu preferințele fiecăruia și în plus poate fi setată, tot aici, programarea dorită. Durează la fel de puțin, câteva secunde pentru a stabili totul și a primi confirmare în acest sens.

Când nu sunteți pregătite, Stailer vă ajută

Nu sunt gata par să fie cuvintele magice pe care orice femeie le spune partenerului. Sunt magice pentru că așteptările par să fie destul de mari, dat fiind timpul petrecut cu aranjarea părului și aplicarea machiajului. Este destul de frustrant totuși. Când aveți nevoie de un look bine pus la punct, ar  fi bine totuși să alegeți programarea la salon care vă salvează minute bune din viață. La fel de bine veți salva timp  prețios când programarea în sine o veți face prin Stailer. 

Este mai simplu decât ați crede, este gratuit și povestea se poate repeta ori de câte ori aveți nevoie. Adică nu sunteți condiționați de numărul de programări făcute aici. Stailer are deja un istoric ce îl recomandă, este activ de la finele anului trecut și continuă să fie un tool la îndemână pentru oricine are nevoie de o programare la salon. Ați încerca?

Contact: support@stailer.ro