
In industria restaurantelor fast food, timpul si calitatea mancarurilor servite are un impact semnificativ, deoarece oamenii cauta mancare delicioasa pentru care nu trebuie sa astepte foarte mult.
Asadar, in aceasta situatie, ce este mai avantajos pentru business-ul tau, sa prepari sosurile sau sa apelezi la un distribuitor sosuri fast food? Raspunsul il gasesti in continuare!
Sa prepari sosul de shaorma de casa
Sa incepem cu varianta de sos shaorma pe care o prepari de unul singur. Ai nevoie de cateva ingrediente de baza: iaurt, usturoi, maioneza, lamaie, sare si un pic de piper. Ajustezi cantitatile si testezi pana gasesti combinatia perfecta de arome si texturi.
Avantaje:
- Poti ajusta ingredientele dupa cum iti place, mai mult usturoi, mai putina maioneza sau poate chiar un strop de ierburi aromatice. Ai control total asupra aromei si vascozitatii sosului pentru shaorma.
- Stii exact din ce ingrediente este facut sosul. Nu va contine aditivi sau conservanti, iar gustul proaspat este garantat.
Dezavantaje:
Prepararea unui sos, chiar daca pare foarte simpla, dureaza. Va fi nevoie sa ai o persoana care sa se ocupe de intregul proces, iar daca vrei sa ai un meniu variat, va dura si mai mult sa faca fiecare sos in parte. In plus, sa nu uitam de faptul ca ingredientele proaspete costa, iar pentru ca nu vei folosi conservanti, va trebui sa pregatiti sosuri fast food o data la cateva zile sau chiar sa le faceti proaspat de fiecare data.
Sa cumperi sos de la un distribuitor de sosuri fast food
Daca nu ai timp sau suficient personal in bucatarie care sa se ocupe, poti oricand sa apelezi la produsele unui distribuitor sosuri fast food. Majoritatea fast-food-urilor mari folosesc sosuri de la furnizori din mai multe considerente, descopera-le in continuare:
Avantaje:
- Nu mai pierzi timp cu prepararea si nici nu ai nevoie de un angajat care sa se ocupe. Pur si simplu cumperi sosul gata facut si il folosesti cand ai nevoie.
- Sosurile de la un distribuitor sosuri fast food sunt ambalate corespunzator si pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga. Asta inseamna ca nu trebuie sa faci sos in fiecare zi.
- In functie de distribuitorul de sosuri fast food, aroma si textura sosurilor va fi mereu aceeasi.
- Pe termen lung, costurile asociate cu ingredientele si cu mana de lucru sunt mult mai mari decat daca ai alege sosurile de la un furnizor HoReCa.
Dezavantaje:
Nu poti ajusta gustul asa cum ai face cu un sos preparat in bucataria restaurantului. Majoritatea sosurilor comerciale contin conservanti si aditivi pentru a le pastra gustul si textura mai mult timp. De aceea, trebuie sa citesti cu atentie lista de ingrediente si sa alegi sosuri fast food cat mai naturale.
Daca vrei sa scapi de grija prepararii sosului si sa te bazezi pe produse de calitate, Cinar Distribution, distribuitor sosuri fast food, carne shaorma si produse congelate, iti ofera cele mai bune solutii, cu livrare rapida si gust autentic.
Un distribuitor sosuri fast food experimentat iti garanteaza ca fiecare sos pe care il servesti clientilor va avea acelasi gust autentic de fiecare data. Fa-ti viata mai usoara si alege calitatea garantata de Cinar!