Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Decorarea unui brad artificial in 3 pasi simpli

Secretul pentru decorarea unui brad artificial frumos este simplu: Stil in straturi! Elementele care sunt nelipsite in decorarea unui pom de Craciun- lumini, ghirlanda si ornamente-sunt familiare pentru aproape toata lumea.

Dar cand e vorba de crearea unor brazi de Craciun care exprima stilul, personalitatea, patrimoniul, si imprejurimile, optiunile sunt practic nelimitate. Cei mai buni pomi de Craciun sunt plini de straturi de amintiri, traditii si ornamente – atat lucrate manual, cat si cumparate din magazin.

Obtinerea unui décor fantastic pentru bradutul tau nu trebuie sa fie greu de facut. Tot ce trebuie este o intelegere a modului in care elementele lucreaza impreuna si cateva sfaturi usor de urmat.

Cum sa decorezi un brad artificial simplu si rapid

Aminteste-ti: Este important pentru familie sa participe la impodibirea bradului fiind impreuna, decat sa depuna eforturi pentru un décor perfect. Dar acesti trei pasi se cu siguranta vav or fi de folos si rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Pasul 1: Luminile – Primul pas in modul de a decora un brad de Craciun, este adaugarea de lumini. Luminile pentru bradut de obicei vin pe fire de sarma verde sau alb, desi pot avea si alte culori; alege instalatia de lumini ce se potriveste bradului tau.

Instalatia in bradul de Craciun se face din interior spre exterior; ii va da un aspect dinamic. Incepe de la baza trunchiului si aseaza in sus, catre varf. Poti de asemenea sa asezi luminitele de jur imprejurul bradului. Ai grija insa sa nu amesteci cele doua tehnici pentru ca inafara unui aspect urat, la final cand vei vrea sa strangi bradul, munca iti va fi ingreunata de incurcarea instalatiei.

Daca doresti, poti sa pui doua instalatii separate in brad. Experimenteaza cu diferite scheme de iluminare pana cand gasesti una care iti place; De exemplu, un fundal de lumini albe sau clare pot fi evidentiate cu fire de lumini colorate care infasoara zonele exterioare ale copacului.

Pasul 2- Ghirlandele – Nu exista reguli ferme pentru decorarea unui brad artificial de Craciun atunci cand vine vorba de ghirlanda. Pentru a evita ca ramurile sa fie supraincarcate cu firele de ghirlanda, incepe de la partea de sus a bradului si creste incet cantitatea de ghirlanda odata ce cobori spre baza bradului tau.

Planul este de a utiliza aproximativ doua fire de ghirlanda pentru fiecare picior vertical de brad. Ghirlande subtiri si margelele arata cel mai bine atarnate de la ramura la ramura; hartia mai groasa, panglica, sau ghirlandele folie arata cel mai bine infasurate in jurul intregului brad.

Pasul 3Ornamentele de brad -atarna prima data ornamentele mai mari, dar lasa spatiu suficient intre ele. Globurile intr-o singura culoare, de mai multe dimensiuni si texturi vor crea continuitate de sus in jos. Completeaza spatiul din jurul acestor ornamente cu unele de dimensiuni medii si mici. Poti adauga atat globuri cumparate din magazin dar poti opta de asemenea si pentru ornamente facute chiar de tine.

Cum alegi ornamentele pentru brazi artificiali de Craciun

  1. Ornamentele trebuie sa fie cat mai originale

Pentru a alege cele mai bune ornamente pentru brad este important ca ele sa fie originale. Astfel, recomandarea noastra este sa tii cont de modul in care ornamentele se prezinta inainte de a le cumpara.

Cumpara doar ornamente pentru brad artificial de buna calitate si bucura-te de avantajele unui brad foarte aspectuos. Daca vrei sa fi mai original de atat, poti face singur ornamentele pentru bradul de Craciun. Este important insa sa te asiguri ca bradul tau respecta cele mai noi tendinte daca chiar vrei sa impresionezi.

  • Ornamentele trebuie sa atraga atentia

Un alt aspect foarte important despre brazii de Craciun este faptul ca acestia trebuie sa atraga atentia. In momentul in care iti faci bradul de Craciun pune in el elemente stralucitoare si alte astfel de decoratiuni daca vrei sa impresionezi.

Bradul este in general un obiect vesel, care te va insoti la petreceri si in fiecare zi dinainte de Craciun si pana cand il despodobesti si va fi o decoratiune a camerei tale, deci nu poti sa il treci cu vederea si trebuie sa fii atent la detalii.

  • Alege ornamente de dimensiuni variate

Pentru a decora corect un brad artificial de Craciun este foarte important ca acesta sa primeasca toata atentia necesara, dar si elementele decorative de care are nevoie pentru a fi un brad perfect. Alege ornamente de dimensiuni variate si cu siguranta vei face un brad impresionant.

Pentru ca toate acestea sa functioneze vei avea nevoie de un brad artificial de calitate de la BraziCraciun.net, care sa atraga atentia de la primul contact. Acesta este si motivul pentru care iti recomandam sa cumperi doar brazi de lux, premium pe care sa ii utilizezi in casa, respectiv la birou. Cu ajutorul acestor brazi vei avea un Craciun de poveste.

Lasă un comentariu